ΟΠΕΡ: Παραμένει Ρέθυμνο και η Σημαντηράκη

Μία ακόμη ανανέωση είχαμε χθες στην γυναικεία ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου, η οποία ολοένα και περισσότερο διατηρεί τον περυσινό της κορμό. Η 7η παίκτρια που ανανέωσε την συνεργασία της με τον ΟΠΕΡ δεν είναι άλλη από την Ξένια Σημαντηράκη, η οποία θα παραμείνει στην ομάδα για 4η συνεχή χρονιά.

Η Χανιώτισσα λίμπερο έχει πορευτεί σε όλη την πορεία του ΟΠΕΡ από το τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης μέχρι και τα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Μετά από την χθεσινή συμφωνία της, για ανανέωση της συνεργασίας της με την ομάδα, η Ξένια Σημαντηράκη θα γευτεί με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα και την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάτι πολύ σημαντικό τόσο για την ίδια την Σημαντηράκη, όσο και για τον σύλλογο. «Το Δ.Σ. του Ο.ΠΕ.Ρ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμα ένα χρόνο με την αθλήτρια  Σημαντηράκη Ξένια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΠΕΡ, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Όπως προαναφέραμε η Ξένια Σημαντηράκη είναι η 7η αθλήτρια του ΟΠΕΡ που ανανεώνει την συνεργασία με τον σύλλογο, ακολουθώντας την διαδρομή των Σμπυράκη, Χατζοπούλου, Τουρλίτη, Ροδινού, Κατερίνης και Σαπαρέφσκα. Θυμίζουμε πως παρελθόν αποτελεί για τον ΟΠΕΡ η Άννα Σαλούστρου και η Αθηνά Δηλαβέρη, ενώ ανοικτό παραμένει ακόμη το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τις Ιρίνα Φεντότοβα, Πάολα Κορτέζ και Γιούλη Παρασκάκη. Τα πράγματα για την πρώτη είναι ξεκάθαρα, αφού εφόσον αποφασίσει ότι θα παίξει για μία ακόμη χρονιά βόλεϊ, τότε αυτό θα γίνει σίγουρα στο Ρέθυμνο, αφού η πολύπειρη ακραία ήδη έχει ανανεώσει την συνεργασία της με τον σύλλογο, για την θέση της Υπεύθυνης Υποδομών.

ΠΗΓΗ: http://www.goodnet.gr

Προηγούμενο άρθροΤην Παρασκευή τα σπουδαία για τη Β’ Εθνική
Επόμενο άρθροΗ γκολάρα του Γκαλέτι και τα «Fantastico» που άκουσε!