Ξεκινά η προετοιμασία

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να κάνει τα πρώτα του βήματα στη νέα χρονιά το Ρέθυμνο Aegean. Μ’ ένα ανανεωμένο ρόστερ και φυσικά με το ίδιο προπονητικό τιμ, «ανοίγει» την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες, καθώς αυξάνεται ολοένα και περισσότερο ο ανταγωνισμός των ομάδων για τη διεκδίκηση κάποιων παικτών, ακούστηκαν ψίθυροι για ονόματα που πέρασαν από την αθλητική στήλη των «Ρ.Ν.».  Ο Γάιος Σκορίδλης επί παραδείγματι, είναι ένα όνομα απ’ αυτά που παίζουν δυνατά, ωστόσο, όπως συνηθίζουν οι κυανόλευκοι εμφανίζονται στην πρώτη «επίσημη» της προετοιμασίας με δυο ή και τρία νέα πρόσωπα. Για τον υψηλόσωμο σέντερ του ΠΑΟ δεν απέφυγαν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο.
Ήδη στο Ρέθυμνο βρίσκεται ένας Αμερικανός του οποίου το όνομα παραμένει «επτασφράγιστο» μυστικό. Ωστόσο οι πληροφορίες που άντλησαν τα «Ρ.Ν.», αναφέρουν για έναν πάουερ φόργουορντ ύψους 2.04, ο οποίος είναι αρκετά εκρηκτικός.
Αυτό που είναι βέβαιο, έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις. Ο παίκτης δεν έρχεται για να δοκιμαστεί αλλά για να κλείσει στους Ρεθυμνιώτες.
Όπως και να ‘χει, το Ρέθυμνο έχει προλάβει και έχει κάνει αρκετές κινήσεις εδώ και πολύ καιρό με τελευταίες τις δύο αφίξεις των Αντωνόπουλου και Καλαμπόκη.
Τη Δευτέρα θα βρίσκονται οι παρακάτω «11»… Λάτοβιτς, Αγγελόπουλος, Καλλινικίδης, Κουμπούρας, Καλαμπόκης, Κανονίδης, Κουάμε, Προύιτ, Χαρτ, Δουλγεράκης, Αντωνόπουλος κι ίσως άλλοι δύο παίκτες (ένας Αμερικανός κι ένας κοινοτικός).
Ο Θανάσης Γιαπλές θέλει έναν γκαρντ ακόμα (κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κοινοτικός ή Σέρβος), έναν πάουερ φόργουορντ κι αν υπάρξει κάτι εξαιρετικό, θα εξεταστεί η ποιότητα και φυσικά η αξία του παίκτη.

      Πάντως, αν αποκτηθούν σ’ αυτές τις δύο θέσεις ισάριθμοί παίκτες, τότε το Ρέθυμνο είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το ρόστερ του.
   Κουμπούρας: Ανυπομονώ
 για το ξεκίνημα της ομάδας

Στο μεταξύ, δηλώσεις έκανε ο Κουμπούρας για τη νέα του ομάδα και τις φιλοδοξίες που έχει στην χρονιά που έρχεται. Ο ίδιος αδημονεί για την έναρξη της προετοιμασίας θέτοντας υψηλούς προσωπικούς στόχους, όπως άλλωστε στο σύνολό της η ρεθυμνιώτικη ομάδα.
«Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα με υψηλούς στόχους και ένα ιδιαίτερα ελκυστικό αγωνιστικό πλάνο!

      Ανυπομονώ για το ξεκίνημα της χρονιάς και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανάλογο των προσδοκιών».
Προηγούμενο άρθρο«Πρώτη» της Ασή Γωνιάς με μια 11άδα νεοαποκτηθέντες
Επόμενο άρθροΣεμινάριο για σωστή διατροφή