Ξεκίνησε την προετοιμασία ο πρωταθλητής Άρης Ρεθύμνου.

Χωρίς πολλά λόγια και με χαμηλούς τόνους ξεκίνησε την προετοιμασία του, την Τετάρτη, ο πρωταθλητής Ρεθύμνου, Άρης. Στην πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών έδωσαν το παρόν 22 ποδοσφαιριστές, ενώ υπήρχαν και αρκετές δικαιολογημένες απουσίες. 

Αγιασμός δεν τελέσθηκε την Τετάρτη, αφού όπως συνηθίζει ο Άρης Ρεθύμνου, αυτός θα λάβει χώρα λίγες ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ακόμη και έτσι στο στρατόπεδο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας υπήρχε αρκετά καλή διάθεση για τη νέα χρονιά, με το Μιχάλη Δεληγιαννάκη, να δίνει το σύνθημα για σκληρή δουλειά, για να μπορέσει η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Από την προχθεσινή πρώτη προπόνηση του Άρη Ρεθύμνου, απουσίαζε ένα από τα 6 νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Μίλτος Παπάζογλου, αλλά οι άλλοι πέντε έδωσαν κανονικά το παρόν. Πέρα από τους γνωστούς Νίκο Θεοδωρομανωλάκη, Αλέξη Μαγιάφα (από την Δόξα Πλατανέ), Κώστα Καμινιώτη (από την ΠΑΕ Επισκοπή Κ19), στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Μισιρίων, βρέθηκαν ακόμη τα τελευταία δύο νέα αποκτήματα της ομάδας.

Ο λόγος για δύο Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές οι οποίοι απουσίαζαν αρκετά χρόνια από το τοπικό, λόγω σπουδών αλλά επιστρέφουν και πάλι. Μετά από πολλά χρόνια, θα αγωνιστεί και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου ο Κίμωνας Τσακμάκας, ο οποίος μετά από την φανέλα της ΕΑΡ 2000 (νυν Ρεθυμνιακός), θα φορέσει την φανέλα του Άρη Ρεθύμνου.

Ο Τσακμάκας είναι γεννημένος το 1985 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου. Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και για τον Μάρκο Πολιουδάκη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος της Ξάνθης. Ο Πολιουδάκης είναι 23 ετών και θα πλαισιώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων του Άρη Ρεθύμνου, μαζί με τους Βογιατζιδάκη, Χριστόπουλο.

Ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους ο πρωταθλητής Άρης Ρεθύμνου

Προηγούμενο άρθροO Κρασονικολάκης στον ΟΦ Αρμένων!!!
Επόμενο άρθροΌλα θα είναι έτοιμα στην έναρξη της προετοιμασίας!!!