Ντεμπούτο Νιμανί στο σημερινό τρίτο φιλικό του ΟΦΗ

Την ερασιτεχνική De Veluwse Boys, τοπική ομάδα του Γκάρντενερ, αντιμετωπίζει το απόγευμα ο ΟΦΗ με τον Παύλο Δερμιτζάκη να δίνει χρόνο συμμετοχής και στον Νιμανί που είναι ετοιμοπόλεμος.

Το τρίτο του φιλικό δίνει σήμερα στο εξωτερικό ο ΟΦΗ  επί Ολλανδικού εδάφους και πάλι, μετά το φιλικό με την Σερκλ Μπριζ στο Βέλγιο και το πρώτο με την Φένλο στην Ολλανδία.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την ερασιτεχνική De Veluwse Boys, τοπική ομάδα του Γκάρντενερ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά έως τώρα ενώ την πρώτη του εμφάνιση, έστω και ανεπίσημη, με την φανέλα του ΟΦΗ αναμένεται να κάνει ο Φρεντερίκ Νιμανί που είναι πλέον ετοιμοπόλεμος.

Ο Γάλλος επιθετικός ξεπέρασε το μικρό πρόβλημα τραυματισμού που είχε υποστεί, θλάση Α’ βαθμού, την περασμένη Πέμπτη όμως χθες μπήκε κανονικά στις προπονήσεις.

Εντωμεταξύ, χθες για πρώτη φορά από την ημέρα που η αποστολή του ΟΦΗ “πάτησε” στην Ολλανδία, ο καιρός δεν έμοιαζε με αυτόν της Ελλάδας αφού το απόγευμα έριξε αρκετή βροχή, έπεσε και κάπως η θερμοκρασία, με αποτέλεσμα η προπόνηση να γίνει κάτω από ιδανικές συνθήκες και οι παίκτες να “φορτσάρουν” ακόμα περισσότερο.

Το πρόγραμμα αρχικά είχε ζέσταμα, έπειτα ασκήσεις τακτικής και μετά δίτερμα σε μικρό χώρο με περιορισμούς.

Στην προπόνηση μετείχε κανονικά ο Παπάζογλου, αντίθετα οι Γκαλέτι, Περογαμβράκης και Βιτώρος έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ στο ξενοδοχείο έμειναν κάνοντας θεραπεία και γυμναστήριο οι Μιλιάζες και Όγιος.

Ο τελευταίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και καθαρά για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να ξεκουραστεί και να μην προπονηθεί με τους υπόλοιπους.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΡεθυμνιώτισες στα τελικά του Beach Volley
Επόμενο άρθροΠάει Ολλανδία ο Πουλινάκης