Νέα παράταση στο θέμα Καλαμπόκη

Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρε ο Γιάννης Καλαμπόκης. Ο 34χρονος γκαρντ δεν απάντησε όπως αρχικά αναμενόταν χθες στους κυανόλευκους ζητώντας μάλιστα να τα ξαναπούν οι δυο πλευρές το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το Ρέθυμνο από την πλευρά του «έγνεψε» καταφατικά γνωρίζοντας ότι δεν έχει την πολυτέλεια να βρει άλλον παίκτη, από τον ελλαδικό χώρο, αγωνιζόμενο σε τέτοιο επίπεδο.
Οι κυανόλευκοι δείχνουν, όχι απλώς συγκαταβατικοί αλλά υπέρμετρα ελαστικοί για το λόγο ότι βάσει της συγκεκριμένης επιλογής θα μπορέσουν να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στην επιλογή ενός 4ου γκαρντ κι ενός πάουερ φόργουορντ. Κι αυτό γιατί εάν ο Καλαμπόκης δεν κλείσει, τότε οι Κρητικοί θα πρέπει να αναζητήσουν για έναν ακόμη παίκτη από το εξωτερικό, που ίσως να κοστίσει περισσότερο σε χρήμα και χρόνο…

Στις 19 Αυγούστου η προετοιμασία

Προσκλητήριο για τις 19 Αυγούστου έχουν μοιράσει οι άνθρωποι του Ρεθύμνου στους παίκτες τους, καθώς αυτή θα είναι η ημερομηνία έναρξης της φετινής προετοιμασίας. Οι κυανόλευκοι θέλουν να βρίσκονται στο γήπεδο μία εβδομάδα νωρίτερα (σκέφτονταν και την 26η του μηνός) προκειμένου να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους για να περάσουν το στάδιο της προσαρμογής οι νέοι παίκτες.
Ο Θανάσης Γιαπλές με τον Σταύρο Μυκονιάτη που έχουν ήδη «τσεκάρει» το έμψυχο δυναμικό από κοντά, ξέρουν σε ποια κομμάτια πρέπει να δουλέψουν.
Ήδη, και χθες -οι Αγγελόπουλος, Λάτοβιτς έκαναν μια ελαφριά προπόνηση προκειμένου να μην αφήνουν το χρόνο να πηγαίνει χαμένος.

Η μπάλα του πρωταθλήματος

Με μια νέα μπάλα αλλά και μ’ έναν διαφορετικού τύπου σχεδιασμό προβάρει το πρωτάθλημα της μπάσκετ Λιγκ ΟΠΑΠ Α1 ανδρών που ξεκινά τον προσεχή Οκτώβρη.
Ο ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος απέκτησαν λοιπόν τη δική τους μπάλα τύπου Spalding TF -1000 αλά ΝΒΑ.
Πρόκειται για μια κορυφαία τεχνολογικά και σχεδιαστικά μπάλα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την μπάσκετ Λιγκ ΟΠΑΠ με στόχο να αποκτήσει το ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα το δικό του μοναδικό μπασκετικό «αποτύπωμα».

Η νέα μπάλα έχει μαύρο, πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα με ασημένια γράμματα.
Προηγούμενο άρθροΣήμερα θα βρίσκεται στον Αγιο Νικόλαο ο Λεπτοκαρίδης
Επόμενο άρθροΜια «γροθιά» οι 27 παίκτες στην «πρώτη» του Αστέρα