Με Ποσειδώνα Γερανίου για το κύπελλο και το πρωτάθλημα

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 με την κληρωτίδα να αναδεικνύει τον ίδιο αντίπαλο σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Αρχικά θα παίξουμε για τον θεσμό του κυπέλλου με τον Ποσειδώνα Γερανίου σε διπλές αναμετρήσεις με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στους Αρμένους και τον δεύτερο στο Γεράνι. Το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει και σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουμε το νικητή του ζευγαριού ΑΟ Άρης – Λιβάδια.

Και στο πρωτάθλημα όμως η κλήρωση μας έφερε τον ίδιο αντίπαλο αφού ΟΦΑρμένων και Ποσειδώνας θα αναμετρηθούν στους Αρμένους για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα τη δεύτερη αγωνιστική παίζουμε πάλι εντός έδρας με το Πέραμα, ενώ την 4η αγωνιστική εντός με την Φλόγα Ρουστίκων.

Μετα την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου θα διεξαχθούν πλέι οφ και πλέι άουτ με τους 5 πρώτους να αγωνίζονται σε ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών και να διεκδικούν τον τίτλο και τις άλλες 5 ομάδες να δίνουν μεταξύ τους 10 αγώνες με την τελευταία να υποβιβάζεται στη Β’ κατηγορία.

Η πρεμιέρα του κυπέλλου θα γίνει τον επόμενο Σαββατοκύριακο (30/09- 01/10) ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική 10η

ΟΦ Αρμένων – ΑΟ Ποσειδών

2η Αγωνιστική 11η

ΟΦ Αρμένων – Αστέρας Περάματος

3η Αγωνιστική 12η

Δόξα Πλατανέ – ΟΦ Αρμένων

4η Αγωνιστική 13η

ΟΦ Αρμένων – Φλόγα Ρουστίκων

5η Αγωνιστική 14η

ΑΟ Άρης – ΟΦ Αρμένων

6η Αγωνιστική 15η

ΟΦ Αρμένων – Ρεθυμνιακός

7η Αγωνιστική 16η

Λιβάδια – ΟΦ Αρμένων

8η Αγωνιστική 17η

ΑΟΝ Αστέρας – ΟΦ Αρμένων

9η Αγωνιστική 18η

ΟΦ Αρμένων – Τάλως Μελιδονίου

Προηγούμενο άρθροΔείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ο ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΠρώτο επίσημο παιχνίδι αύριο κόντρα στον Ποσειδώνα