Με νίκη έκανε αρχή η ομάδα μας στις επίσημες υποχρεώσεις!!!

Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας στις επίσημες υποχρεώσεις επικρατώντας του Α.Ο.ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ με 1-0 με κτύπημα πέναλτι από τον Λυκούδη.

Δύσκολο παιχνίδι αποδείχθηκε τελικά το Σαββατιάτικο όπου η ομάδα μας δυσκολεύτηκε να νικήσει τον καλά αμυντικά στημένο Ψηλορείτη.

Σύμφωνα με την εικόνα που έδειξε ο Ψηλορείτης θα είναι πολύ δύσκολο και το επαναλληπτικό παιχνίδι την Κυριακή στον Φουρφουρά.

Η ομάδα του Σήφη Βασιλάκη κατάφερε να σταματήσει τα δυνατά ατού της ομάδος μας και με αυτό τον τρόπο μας δυσκόλεψε αρκετά.Βέβαια όταν οι παίκτες μας κατάφερναν να παίξουν την μπάλα κάτω και με γρήγορους συνδυασμούς κάπου εκεί οι παίκτες του Ψηλορείτη έχαναν την μπάλα.

Πολύ καλή η αμυντική γραμμή της ομάδος μας , το κέντρο υστέρησε λίγο αλλά θα βρεί την αγωνιστική του ταυτότητα γιατί αποτελείται από παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως επίσης και η γραμμή κρούσης με την βελτίωση της φυσικής κατάστασης του Γκούγκα και την επίσης βελτίωσης εκείνης  του Κουρνιανού θα δούμε πολύ καλά αποτελέσματα.

Στο 90’+ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μανωλακάκης του Ψηλορείτη.

Ο.Φ.Α-ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ(προπονητής) ΜΕΝΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ (75′ ΚΟΝΔΥΛΗΣ), ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Α, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ, ΚΛΕΙΔΗΣ Κ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Θ (60′ ΤΣΑΚΑΛΙ) , ΛΥΚΟΥΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (60′ ΓΚΟΥΓΚΑ), ΑΝΤΡΕΙΝΙ, ΚΟΥΡΝΙΑΝΟΣ.

Α.Ο.ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ-ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(προπονητής) ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΓΑΓΑΝΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ( 88′ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ Γ), ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ, ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ, ΛΑΝΤΖΟΥΡΗΣ, ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΞΗΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ,ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ.

 

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα της α’ ημέρας του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Ρ
Επόμενο άρθροΟρίστηκαν από τον Προπονητή οι 4 αρχηγοί της ομάδος μας!!!