Μετρούν τα σωστά και τα λάθη στην Επισκοπή

Ενόχλησε, και πως ήταν δυνατόν να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο, όταν η ήττα είναι τόσο βαριά όσο το 6-0 απέναντι στον Εργοτέλη.

 Από τη μία, κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο γίνονται τα φιλικά. Το σκορ όμως δεν θα μπορούσε παρά να χτυπήσει άσχημα στον εγωισμό των ανθρώπων της Επισκοπής που προσπαθούν να βρουν τρόπους και λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας.
Χρόνος υπάρχει και μάλιστα άπλετος για την επιλογή ενός ή και δύο προσώπων στην άμυνα. Το θέμα είναι να γίνει η τελική επιλογή και να είναι σωστή για να λυθούν άμεσα τα αμυντικά κενά.
Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη, ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για τεχνικά θέματα και ανέλυσε μέσα από το επίσημο σάιτ της ρεθυμνιώτικης ομάδας πού ακριβώς θα πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή.
«Εκτός από το βαρύ σκορ για την ομάδα μου, είδαμε και θετικά πράγματα από την φιλική αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Στο α’ ημίχρονο σταθήκαμε καλά μέσα στο γήπεδο, αλλά είχαμε πρόβλημα στη μετάβαση».
Το τρανσίσιον είναι ένα κομμάτι προπόνησης πάνω στο οποίο δουλεύει πολύ ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός με τους συνεργάτες του, όμως όλα οφείλονται στην καλή φυσική κατάσταση, στη συνοχή και στη συνεργασία των παικτών.
Ο ίδιος πάντως, εστίασε σ’ ένα ακόμη σκέλος του προβλήματος στον ποδοσφαιρικό εγωισμό, ο οποίος ήταν ανύπαρκτος. Εκτός της εξήγησης που έδωσε, απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει κάτι τέτοιο στον αγωνιστικό χώρο είναι να γίνει ακόμη πιο δεμένη η ομάδα αγωνιστικά και ατομικά κι αυτό θα πράξουν οι παίκτες μεταξύ τους ως χαρακτήρες. Πιο συγκεκριμένα…
«Στη συνέχεια του παιχνιδιού, είναι αλήθεια ότι δεν βγάλαμε καθόλου ποδοσφαιρικό εγωισμό, που είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Αυτό είναι ένα κομμάτι που διορθώνεται και σίγουρα θα το δουλέψουμε αρκετά από εδώ και πέρα. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων παιχνιδιών».
Τέλος ανέφερε ότι ακόμα και μετά από ένα τόσο δυσκολοχώνευτο αποτέλεσμα, τέτοιου είδους ματς θα πρέπει να γίνουν μάθημα για όλους όσοι θέλουν να πεισμώσουν και να γίνουν καλύτεροι μέρα με την ημέρα στη ρεθυμνιώτικη ομάδα…

      «Σίγουρα το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού αλλά πρέπει να μας γίνει μάθημα και να μας κεντρίσει τον εγωισμό για την συνέχεια».
πηγη: rethnea.gr
Προηγούμενο άρθροΣημαντική ενίσχυση της Δόξας Πλατανέ
Επόμενο άρθροΜαζί στη κληρωτίδα οι ομάδες του 5ου και του 6ου ομίλου