Μεγάλη νίκη η χθεσινή Ο.Φ.Α-ΨΗΛΟΡΙΤΗΣ 4-2.

Η νίκη που πέτυχε χθές η ομάδα μας ήταν πολύ μεγάλη και σημαντική, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 

DSC_1968 DSC_1943 ΛΥΚΟΥΔΗΣ -ΤΣΑΚΑΛΙ

Εκτός τούτου είδαμε και τα πιτσιρίκια μας ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολα μάτς όπως το χθεσινό.Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Τάσος Λυκούδης ,ασταμάτητος όπου τον τοποθετούσε ο προπονητής του τα έβγαζε πέρα με δύναμη και  μαεστρία,σημειώνοντας δύο γκόλ

Βέβαια  ο Σπύρος Τσιούνης δεν μπορούμε να πούμε ότι και αυτός δεν ήταν πολύ καλός,έκοβε και έραβε στο κέντρο του γηπέδου ξεμπλοκάρωντας το σκόρ με ένα φανταστικό γκόλ .

Πολύ καλός  ήταν ο 17χρονος   Νίκος Χριστοδούλου όπου έδωσε πολλές μάχες στην επίθεση και βοήθησε  πολύ στην χθεσινή νίκη σημειώνοντας και αυτός γκόλ στο τέλος του αγώνα.Καλός ήταν και ο Τσακάλι Κλαιντι.

Σε γενικές γραμμές όλα τα παιδιά ήταν καλοί.Μπράβο ας συνεχίσουμε έτσι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ο.Φ.Α:ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ(προπονητής)-ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ,ΚΟΝΔΥΛΗΣ , ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ , ΚΟΣΜΙΔΗΣ , ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Α , ΤΣΙΟΥΝΗΣ , ΤΣΑΚΑΛΙ , ΛΥΚΟΥΔΗΣ , ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (ΚΛΕΙΔΗΣ Π) , ANDREINI (88΄ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ) , ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ (72΄ΚΛΕΙΔΗΣ Κ).

Α.Ο.ΨΗΛΟΡΙΤΗΣ: ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ (προπονητής)-ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ, ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ Σ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ, ΠΡΕΚΑΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ( 80΄ΚΡΑΣΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ), ΛΑΝΤΖΟΥΡΗΣ, ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ Φ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ (87΄ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ Μ), ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ, ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ Γ.

Προηγούμενο άρθροΣάββατο στις 15:30 στους Αρμένους Ο.Φ.Α-Α.Ο.ΨΗΛΟΡΙΤΗΣ
Επόμενο άρθροΤουρνουά ακαδημιών ηλικίες τζούνιορ στους Αρμένους.