Μεγάλη νίκη εκτός έδρας ΑΣΤΗΡ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-Ο.Φ.Α 1-2

Μεγάλη νίκη η ομάδα μας στην δυνατή έδρα του Περάματος και απέναντι σε μια ομάδα που ήταν φορμαρισμένη.  

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Περάματος να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στο γήπεδο,έτσι λοιπόν στο 3΄λεπτό  σε μια φάση η μπάλα βγαίνει κόρνερ για την τοπική ομάδα,εκτελεί ο παίκτης  του Περάματος και η μπάλα φτάνει στον ακάλυπτο Δασκαλάκη και πλασάρει και κάνει το 1-0 για το Πέραμα.

Το Πέραμα συνέχισε να πιέζει χωρίς να έχει ευκαιρίες,στο 20΄λεπτό σε μια αντεπίθεση της τοπικής ομάδας ο Καργάκης σταματάει με φάουλ απο πίσω τον αντίπαλο επιθετικό που έβγαινε σε τετ α τετ με το τερματοφύλακα της ομάδας μας και ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ και δίνει κόκκινη κάρτα στον Καργάκη.

Στην φάση αυτή το Πέραμα είχε οριζόντιο δοκάρι.

Στο 31΄λεπτό ο Αντρεϊνι  μόνος του προσπαθεί να βρει τον Τζαγκαράκη αλλά είναι ο τελευταίος σε θέση οφσαίτ.

Στο 35΄λεπτό σε μια φάση που ο Τζαγκαράκης μπαίνει στην περιοχή του Περάματος γκρεμίζετε αλλά ο διαιτητής δίνει φάουλ για θέατρο και κάρτα για τον παίκτη του ΟΦΑ.

Στο 36΄λεπτό ωραία προσπάθεια με Τζαγκαράκη και Λυκούδη η μπάλα καταλήγει κόρνερ,κτύπημα και κεφαλιά του Λορεντσόνι άουτ.

Στην συνέχεια είχε η ομάδα μας την υπεροχή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να έρθει η ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπαίνει δυνατά το Πέραμα αλλά χωρίς να τρομάζει την ομάδα μας.

Σε μια επίθεση της ομάδας μας 54΄λεπτό  και ενώ προσπαθεί να προλάβει την μπάλα ο Τζαγκαράκης τραυματίζετε και δεν μπορεί να συνεχίσει,την θέση του παίρνει ο Γασπαράκης.

Η συνέχεια ανήκει στον ΟΦΑ  όπου με συνεχή προσπάθεια και πίεση στο 73΄λεπτό ο αμυντικός του Περάματος σταματάει την μπάλα μέσα στην περιοχή με το χέρι και ο διαιτητής δίνει αμέσως το πέναλτι.

Αναλαμβάνει την εκτέλεση ο Λυκούδης  ευστοχεί και κάνει το 1-1.

Μετά την ισοφάριση το Πέραμα άρχισε να πιέζει την ομάδα μας και να έχει δοκάρι,

Σε μια αντεπίθεση της ομάδας μας στο 87΄λεπτό κερδίζουμε κόρνερ,το εκτελεί ο Αντρεϊνι και βρίσκει τον αμαρκάριστο Γωνιωτάκη που είχε μπει αλλαγή στην θέση του Τσακάλι και κάνει το 1-2.

Μετά το γκολ το Πέραμα προσπάθησε με νύχια και με δόντια για να πάρει την ισοπαλία αλλά δεν τα κατάφερε  με συνέπεια να έχουμε κι άλλη αποβολή από την μεριά της ομάδας μας όπου αποβλήθηκε ο Γαγάνης γιατί προκλήθηκε από φιλάθλους και παίκτη του Περάματος.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρουν την σημαντική αυτή  νίκη.

Οι συνθέσεις :

ΑΣΤΗΡ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ (προπονητής)-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΜΟΣΧΟΝΑΣ, ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΗΣ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΑΣ, ΔΡΟΣΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΑΣΒΙΛΙ, ΒΑΣΣΑΛΟΣ (ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ), ΣΤΑΡΡΑΣ, ΚΟΤΣΙΦΗΣ (61΄ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ), ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ.

Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ: (ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ)-ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΓΑΓΑΝΗΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ, ΤΣΑΚΑΛΙ (68΄ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ), ΛΥΚΟΔΗΣ, ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ (54΄ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ), ANDREINI, LORENZONI (87΄ΚΛΕΙΔΗΣ Κ).

 

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής για την Α κατηγορία ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΜεγάλη νίκη οι Νέοι Α.Ο.ΛΙΒΑΔΙΩΝ-Ο.Φ.Α 4-9!!!!!