Λυκούδης: Καλύτερες οι εντυπώσεις μου από ό,τι περίμενα

Από τα μεγαλύτερα αστέρια της νέας ομάδας του ΟΦ Αρμένων είναι ο Τάσος Λυκούδης, ο οποίος μόλις στα 29 χρόνια του ήρθε να βοηθήσει τον σύλλογο. Προερχόμενος από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον Ρούβα, με παραστάσεις από ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, με θητεία στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά και σε επαγγελματικά πρωταθλήματα ο Λυκούδης μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην φετινή προσπάθεια

. «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που είναι μια παραμονή και ότι καλύτερο μπορεί στη σεζόν. Σίγουρα αυτό που πρέπει να έχουμε πρώτα είναι υγεία και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε όλοι μέσα στο γήπεδο για τους ανθρώπους και για την ομάδα που μας επέλεξαν και που είναι δίπλα μας σε κάθε πρόβλημα που έχουμε», τόνισε αρχικά, για να μιλήσει στη συνέχεια για τους λόγους που τον ώθησαν να πει το «ναι» στον ΟΦ Αρμένων.

«Σημαντικό ρόλο στην έλευση μου στον ΟΦ Αρμένων, έπαιξε η προσωπική μου σχέση με τον Γιώργο Κωσταράκο, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως φυσικά και η επαφή που είχα με τους ανθρώπους πριν αποφασίσω να έρθω στην ομάδα. Με έπεισαν πως πάει να γίνει μια σοβαρή και πάνω από όλα υγιής προσπάθεια που σπανίζει στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ακόμη καλύτερες και από ότι περίμενα ή μου είχαν δείξει οι άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενους για την επιλογή που έκανα και θα προσπαθήσω να επιλέξω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Προηγούμενο άρθροΚωσταράκος: Να οραματιστούμε ένα καλό μέλλον
Επόμενο άρθροΔόξα Πλατανές -ΟΦΑρμένων 2-0