Καλογεράκης: “Βρήκα ξανά ανθρώπους που ξέρω και εκτιμώ”

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Δόξα Δράμας, ο τερματοφύλακας Μανώλης Καλογεράκης, επέστρεψε στην Επισκοπή και μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την πρόκληση της Φούτμπολ Λιγκ.

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Μανώλη Καλογεράκη από την Δόξα Δράμας.

Ο κρητικός πορτιέρε επέστρεψε στην ομάδα από την οποία είχε μετακινηθεί στους “μαυραετούς”, την Επισκοπή και πλέον με την φανέλα της θα αγωνίζεται και πάλι στην  Φούτμπολ Λιγκ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Μανώλης Καλογεράκης, μίλησε στονΜανώλη Θέμελη και τον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” για τους λόγους της επιστροφής του στην Επισκοπή και το πως κυλάει έως τώρα η προετοιμασία της ομάδας.

  •  Τα όσα είπε ο Μανώλης Καλογεράκης στον Athletic Radio 104,2:

Για την πορεία της προετοιμασίας

“Υπάρχει έντονη κούραση. Κάνουμε διπλές προπονήσεις και δουλεύουμε σκληρά στην Νάουσα όπου “χτίζεται” η ομάδα μας σε ένα τέλειο περιβάλλον και ιδανικές συνθήκες”.

Για την επιστροφή του στην Επισκοπή

“Επέστρεψα και είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Όλα είναι καλά, και λύθηκε και μία μικρή παρεξήγηση που υπήρχε, και χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στην Επισκοπή. Είναι μία υγιής ομάδα και έχουν γίνει καλές προσθήκες. Βρήκα παιδιά και ανθρώπους που ξέρω και εκτιμώ”.

Για τις αλλαγές που υπάρχουν σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα

“Τα βλέπω όλα ακόμα πιο οργανωμένα. Η ομάδα ανέκαθεν λειτουργούσε σε επαγγελματικά πρότυπα, τώρα ένα παραπάνω. Υπάρχει όρεξη και γίνονται συνεχώς βήματα προς τα μπρος”.

Για τον στόχο της ομάδας

“Βασικός στόχος είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε ορίζοντα Σούπερ Λιγκ αλλά αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα θα έρθουν στην πορεία. Το φετινό πρωτάθλημα θα έχει δυσκολίες και δεν κοιτάμε ούτε σε ποιο όμιλο είμαστε, ούτε με ποιούς αντιπάλους. Έχουμε καλό και ποιοτικό ρόστερ και είμαι αισιόδοξος. Ο Κώστας Ανυφαντάκης προσπαθεί να μας περάσει την δική του φιλοσοφία. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας έχει πέσει αλλά υπάρχει και εμπειρία “.

Για την.. yoga που έκαναν στην προπόνηση

“Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας. Κάναμε ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα yoga που ήταν ιδέα του μασέρ της ομάδας. Δεν είχα ξανακάνει και ένιωσα οτι καθάρισε το μυαλό. Το χρειαζόμασταν και ακόμα και από αυτό φαίνεται οτι όλα λειτουργούν στην ομάδα βάση προγράμματος για το καλό μας”.

Για το πέρασμά του από την Δόξα Δράμας

“Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με κόσμο και ιστορία. Ήθελα να αγωνίζομαι και γι΄αυτό έφυγα. Δυστυχώς δεν βρήκα τον χρόνο συμμετοχής που ήθελα. Από την Δόξα θυμάμαι μόνο καλά πράγματα. Το Ρέθυμνο όμως και η Κρήτη είναι το σπίτι μου”.

Για τον προσωπικό του στόχο

“Στόχος μου είναι να δουλεύω και όλα θα έρθουν. Έχω φιλοδοξίες, δοκιμάστηκα και στον Αρη αλλά τελικά δεν πήγα στην ομάδα. Ο κ. Λεκίδης με βοηθάει πάρα πολύ καθημερινά. Θέλω να έχω χρόνο συμμετοχής και να βελτιώνομαι”.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΔύο μεταγραφές και μία ανανέωση ανακοίνωσε ο Α.Ο.Χανιά
Επόμενο άρθροΕκμεταλλεύτηκαν το ρεπό τους οι παίκτες της Επισκοπής