Εν αρχή είν’ η προφορική συμφωνία

Σε προφορική συμφωνία έχει προχωρήσει το Ρέθυμνο Aegean με τον Γιάννη Καλαμπόκη.

  Το Ρέθυμνο περίμενε και τελικά άξιζε τον κόπο για το γεγονός ότι οι προτάσεις που είχε στα χέρια του ο έμπειρος γκαρντ, ήταν μεν χειροπιαστές κι αρκετά συμφέρουσες οικονομικά, ωστόσο ο μακρινός προορισμός τη στιγμή που έχει νέο μέλος η οικογένειά του, τον κάνουν -όπως αποδεικνύεται να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ την παραμονή του στη χώρα μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι προτάσεις που είχε ο Καλαμπόκης, προέρχονταν από την Ισπανία (ίσως πρόκειται για την ομάδα της Μούρθια) και από την Ιταλία.
Από τους κυανόλευκους, του δόθηκε τόσο ο χρόνος που ζητούσε, όσο και η εμπιστοσύνη που θέλει να βλέπει ο κάθε παίκτης σε τέτοιες περιπτώσεις.
Οι Ρεθυμνιώτες τα «βρήκαν» μαζί του μαζί του και περιμένουν τον μάνατζερ για να αποσταλούν τα τελευταία φαξ, προκειμένου να έχουν τις απαραίτητες υπογραφές τις οποίες θα γνωστοποιήσουν στην ΕΟΚ.
Η προφανής έλευση του 34χρονου πλέι μέικερ (ο μάνατζερ του παίκτη επέστρεψε χθες από ένα νησί των Κυκλάδων) δίνει ανάσα στο Ρέθυμνο όσον αφορά τις επιλογές σε άλλες θέσεις που χρειάζεται να καλυφθούν.

      Η μετεγγραφή ενός ακόμη πλέι μέικερ από τις ΗΠΑ πρέπει να θεωρείται δεδομένη (εκτός εάν το προπονητικό τιμ κάνει στροφή για έναν κοινοτικό), όπως επίσης και για ένα «4αρι» που θα είναι αρκετά γρήγορο και θα σκοράρει από μέση και μακρινή απόσταση.
Προηγούμενο άρθροΤο Rethymno Soccer Club πήρε την πρώτη κούπα
Επόμενο άρθροΤο νεόδμητο κύπελλο Γ’ Εθνικής