Δόξα Πλατανές -ΟΦΑρμένων 2-0

Χθές στο γήπεδο των Μισιρίων έγινε ο αγώνας της Α φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ   μεταξύ της ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕΣ και της ΟΦΑΡΜΕΝΩΝ και αναδείχθηκε νικητής η ομάδα της ΔΟΞΑΣ με 2-0.Φάνηκε καθαρά ότι και οι δύο ομάδες ήταν ανέτοιμες και τα πόδια των παικτών βαριά απο την προετοιμασία.Να σημειώσουμε οτι απο την ΟΦΑΡΜΕΝΩΝ απουσίαζαν πέντε παίκτες.

Παρ΄όλα αυτά το πρώτο ημίχρονο η ομάδα της ΟΦΑΡΜΕΝΩΝ ήταν ποιο ποιοτική απο την αντίπαλο της με τον Γασπαράκη Θοδωρή και τον Τσακάλη Κλαούντιο να είναι απειλητικοί αρκετές φορές .Μάλιστα στο 17΄λεπτό η ομάδα της ΟΦΑΡΜΕΝΩΝ είχε δοκάρι με τον Τσακάλη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΔΟΞΑΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αμέσως στο 47΄λεπτό ανοίγει το σκόρ με σουτ έξω απο την περιοχή με τον Ξενοκαλάκη που βρίσκει ανήμπορο των Γωνιωτάκη να αποκρούσει.

Δεν είχαν προλάβει οι παίκτες της ΟΦΑΡΜΕΝΩΝ να καταλάβουν τι είχε συμβεί και στο 50΄λεπτο σέντρα απο κόρνερ των παικτών της ΔΟΞΑΣ προσπαθεί να διώξει την μπάλα με κεφαλιά ο Κονδύλης και η μπάλα μπαίνει ξανά στα δίχτυα.Η συνέχεια ήταν με πολλές καθηστερήσεις απο την πλευρά της ΔΟΞΑΣ  και από την άλλη με άγχος οι παίκτες της ΟΦΑΡΜΕΝΩΝ προσπαθούσαν να βγούν μπροστά να σημειώσουν τέρμα έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο το επόμενο παιχνίδι που θα κρίνει ποιός θα προχωρήσει στον θεσμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕΣ :  (Λυρώνης Γιώργος)Κλάδος-Λανός-Καίλας-Κατσαμάς -Καρδαμίτσης-Θεοδωρομανολάκης(Περήφανος)-Χριστουλάκης(Βροντάκης)-Μαγιάφας-Μπαρκάτσας-Σπανουδάκης-Ξενοκαλάκης.

ΟΦΑΡΜΕΝΩΝ:  (Κωσταράκος Γιώργος)Γωνιωτάκης Νίκος Εμμ-Γαγάνης-Γωνιωτάκης-Βογιατζάκης Α.-Κονδύλης-Τσιούνης-Τσακάλη-Καργάκης-Βογιατζάκης Γ.-Τσέλα(Χριστοδούλου)(Κοσμίδης)-Γασπαράκης(Κλειδής Π.)

Προηγούμενο άρθροΛυκούδης: Καλύτερες οι εντυπώσεις μου από ό,τι περίμενα
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα της Α φάσης του κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ