ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕΣ-Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ 0-0!!!!!

Την Δευτέρα έγινε το παιχνίδι μεταξύ της ομάδας μας και της ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕΣ λόγω του ότι είχε αναβληθεί το Σάββατο.Το παιχνίδι ήταν μέτριο και από τις δύο ομάδες .  

Παρόλο που η ομάδα μας γι΄άλλη μία φορά κατάφερε να σκοράρει δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη διότι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ του αγώνα ακύρωσε καθαρό γκολ, μετά από σουτ του Andreini έξω από την περιοχή, αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας και η μπάλα έρχεται στα πόδια του  Λυκούδη που ερχόταν από κανονική θέση ,σουτάρει και γκολ.

Ο διαιτητής του αγώνα είχε αντίθετη γνώμη!!!!!!!!

Παρά ταύτα  εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο και καθαρό ποδόσφαιρο και για  τα μικρά παιδιά τα οποία  με αγάπη προς το ποδόσφαιρο αθλούνται καθημερινά στις ακαδημίες μας.

Οι συνθέσεις :

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕΣ: ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ (προπονητής)-ΠΛΑΪΤΗΣ, ΛΑΡΙΟΣ, ΚΑΓΚΑΣ, ΜΑΓΙΑΦΑΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΞΕΝΟΚΑΛΑΚΗΣ (75΄ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ  Μ) , ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ, LEKA (90΄ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ), ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ (46΄ΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ).

Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ: ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ (προπονητης)-LEONARDI, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΓΑΓΑΝΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Α, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ, ANDREINI, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (54΄ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ) , ΛΥΚΟΥΔΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ (55΄ ΤΣΑΚΑΛΙ) .

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΗ Εθνική Ελλάδος πάει Βραζιλία-ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-1