Δεύτερο συνεχόμενο φιλικό για τον ΟΦΗ

Την Σερκλ Μπριζ αντιμετωπίζει σήμερα (19.30 – Αthletic Radio 104,2) o ΟΦΗ σε ένα δυνατό φιλικό όπου ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενώ ο αγώνας θα καλυφθεί και τηλεοπτικά από την NOVA.

Μετά την φιλική ήττα με 1-0 χθες, Σάββατο, από την Φένλο ο ΟΦΗ δίνει σήμερα στις 19.30 ένα ακόμα ματς με αντίπαλο την Βέλγικη Σερκλ Μπριζ.

Μάλιστα ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να πάρει .. γεύση από ΟΦΗ καθώς το φιλικό ματς με την Μπριζ εκτός από ραδιοφωνική, Αthletic Radio 104,2, θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη, αφού το ματς θα το δείξει ζωντανά η NOVA.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και στο σημερινό ματς με την κούραση να είναι σίγουρα έντονη αφού είναι το δεύτερο σερί ματς σε 24 ώρες.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το ματς με την Φένλο τόνισε:

“Με βάση το στάδιο της φυσικής κατάστασης που βρισκόμαστε αλλά και στο κομμάτι το τακτικό που έχουμε περάσει σαν νέα ομάδα παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ξεκινάει στις 2 Αυγούστου και σε ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα.

Στα πλαίσια λοιπόν του μονταρίσματος της ομάδας μείναμε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Ήμασταν σοβαροί, πειθαρχημένοι αλλά σαφέστατα έχουμε και πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Δεδομένων των συνθηκών, η εικόνα μας κρίνεται ικανοποιητική. Σήμερα με την Σερκλ Μπριζ έχουμε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι και πιστεύω να είναι ανάλογη η προσπάθεια της ομάδας”.

Οι Γκαλέτι, Περογαμβράκης, Νιμανί που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς και οι δύο άλλοι τερματοφύλακες Φερναντέζ και Γιαγκιόζης δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Φένλο και προπονήθηκαν χθες στο βοηθητικό γήπεδο όπως και ο Μπανούσης, Φαζός που επίσης δεν έπαιξαν.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΕνσωματώθηκε στην αποστολή της Επισκοπής ο Τάντιτς
Επόμενο άρθροΠροετοιμασίας συνέχεια