ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Ο.Φ. ΑΡΜΕΝΩΝ 2015

Για ακόμα μια χρονιά η γιορτή για την ολοκλήρωση της σεζόν της Ακαδημίας Ο.Φ. Αρμένων έλαβε χώρα την Δευτέρα 29/06/2015 στο γήπεδο των Αρμένων.  Τα παιδιά κατέβηκαν για να διασκεδάσουν ακόμα μια φορά στο γήπεδο ενώ το ωραίο οικογενειακό κλίμα που επικράτησε συνοδεύτηκε με ένα τραπέζι που η Διοίκηση της Ο.Φ. Αρμένων  «έστρωσε» προς όλους τους καλεσμένους της.  Τη βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος της ομάδας Μπικάκης Στυλιανός με την ανασκόπηση και την πρόοδο της ακαδημίας του Ο.Φ.Αρμένων την χρονιά που πέρασε.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν  οι βραβεύσεις και παρουσιάσεις των αθλητών από τους υπεύθυνους της ομάδας , με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Γεώργιο Δασκαλομαρκάκη ,και τα μέλη της  Δημήτρη Κουγιεντάκη και Μανώλη Καλυβιανάκη αλλά και με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων Γεώργιο  Κτιστάκη  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ,να απονέμουν τα αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια σε όλα τα παιδιά .

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Φ. Αρμένων με όλο το επιτελείο της ευχαριστεί τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τη φετινή περίοδο 2014-2015.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Καλή Αντάμωση στην νέα δημιουργική σεζόν που έρχεται!IMG_0091IMG_0106IMG_0103IMG_0095IMG_0104IMG_0101

Προηγούμενο άρθροΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Επόμενο άρθροΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ