Για νέα νίκη σήμερα (17.00) στους Αρμένους με Σπήλι

Με στόχο να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις η ομάδα μας υποδέχεται σήμερα (17.00) στο γήπεδο των Αρμένων το Σπήλι, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό μετά από το «διπλό» στα Μισίρια επί του Άρη Ρεθύμνου και άπαντες αισιοδοξούν για το σημερινό παιχνίδι στο «σπίτι» μας. Βέβαια, για μία ακόμη αναμέτρηση τα προβλήματα είναι αρκετά για τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γ. Βογιατζάκης (ταλαιπωρείται από διάστρεμμα), Χατζησπύρος (θλάση στο δικέφαλο), αλλά και στους Παπαδάκη (επέμβαση στην οδοντοστοιχία), Π. Αποστολάκη (εκτός Κρήτης). Απόντες επίσης οι Φραγκάκης, Βερνάδος και Τσακάλι. Αντιθέτως, μετά από καιρό και πάλι στην αποστολή της ομάδας μας ο Στέλιος Κρασονικολάκης.

Έτσι για το σημερινό παιχνίδι (17.00) με το Σπήλι, η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Αβντία, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Κρασονικολάκης, Μάνσε, Μαραγκουδάκης, Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Σηφακάκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΟ Θ. Χατζημπεκιάρης «σφυρίζει» με το Σπήλι
Επόμενο άρθροΜε καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας, 3-0 το Σπήλι