Με καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας, 3-0 το Σπήλι

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις και τις νίκες, επικρατώντας με 3-0 του Σπηλίου στο γήπεδο των Αρμένων σε παιχνίδι που διεξήχθη για την 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη στο α’ ημίχρονο, με πρέσινγκ ψηλά και με την «γκολάρα» του 17χρόνου Νίκου Κολυβάκη στο 5’ προηγήθηκε νωρίς-νωρίς στο σκορ. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Ανδρέας Τσιρίτας βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα σώζοντας τουλάχιστον σε 3 περιπτώσεις την ομάδα του από το 2-0. Στην επανάληψη, το Σπήλι ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά μετά από το 70’ η ομάδα μας και πάλι ήταν καλύτερη και έφτασε στην επίτευξη δύο ακόμη γκολ, ενός πανέμορφου από πλάγια του Σήφη Σηφακάκη στο 76’, αλλά και μίας εύστοχης εκτέλεση πέναλτι του Θοδωρή Γασπαράκη στο 88’ που κέρδισε ο ίδιος.

Φάσεις και γκολ

3’ σουτ του Κ. Βαβουράκη, θα διώξει ο Δανδάλης.

5’ με σουτ φωτοβολίδα του Νίκου Κολυβάκη η μπάλα θα καταλήξει στο βάθος της εστίας του Τσιρίτα, για το 1-0.

9’ εξαιρετικό σουτ του Σηφακάκη, ο Τσιρίτας θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

16’ κάθετη του Θεοδωράκη, δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα οι Σηφακάκης, Ν. Αποστολάκης και η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη.

17’ κόρνερ του Θεοδωράκη, ο Γιαπεντζάκης παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, δεύτερη κεφαλιά του Α. Βογιατζάκη και πάλι θα διώξει εντυπωσιακά ο Τσιρίτας σε κόρνερ.

28’ μπαλιά του Μπινιά θα βγει τετ α τετ ο Χριστουλάκης αλλά θα ανοίξει το κοντρόλ και η μπάλα θα φύγει άουτ.

38’ καλή εκτέλεση φάουλ του Τσόλα, με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ ο Τσιρίτας.

41’ ο Θεοδωράκης εκτελεί φάουλ, διώχνουν οι αμυντικοί, η μπάλα στρώνεται στο Ν. Αποστολάκη, αλλά σουτάρει άουτ.

56’ κόρνερ του Θεοδωράκη, ο Γιαπεντζάκης στο πρώτο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά, με τον Τσιρίτα να μπλοκάρει εντυπωσιακά.

62’ ο Ν. Αποστολάκης βγάζει τετ α τετ το Σηφακάκη, αυτός θα χάσει το κοντρόλ και θα μπλοκάρει ο Τσιρίτας.

65’ ο Χριστουλάκης τροφοδοτεί τον Κ. Βαβουράκη μέσα στην περιοχή, το σουτ του οποίου θα φύγει ψηλά άουτ.

76’ με μακρινή μπαλιά ο Γιαπεντζάκης θα τροφοδοτήσει τον Σηφακάκη, αυτός θα μπει στην περιοχή και από πλάγια θέση θα σουτάρει, με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα, για το 2-0.

77’ ο Πετρογιαννάκης θα βγάλει τετ α τετ το Ν. Αποστολάκη, αυτός όμως θα χάσει το κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία.

88’ ανατροπή του Γασπαράκη από τον Κ. Βαβουράκη, ο κ. Θ. Χατζημπεκιάρης δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί ο παθών και διαμορφώνει το τελικό 3-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θ. Χατζημπεκιάρης, Κοκμοτός, Φραντζεσκάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 5’ Κολυβάκης, 76’ Σηφακάκης, 88’ πεν. Γασπαράκης.

ΑΣΙΣΤ: 76’ Γιαπεντζάκης.

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 88’ Γασπαράκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Γιαπεντζάκης, Α. Βογιατζάκης, Κολυβάκης (90’ Μαραγκουδάκης), Κλειδής, Τσόλας (85’ Αβντία), Ν. Αποστολάκης (89’ Δραμιτινός), Σηφακάκης, Μάνσε, Θεοδωράκης (69’ Γασπαράκης).

ΣΠΗΛΙ (Μπάμπης Παπαδάκης): Τσιρίτας, Κονδύλης, Τσαχάκης (78’ Στ. Βαβουράκης), Γεωργακάκης, Μπινιάς (83’ Καλιγιάννης), Γ. Βαβουράκης, Χριστουλάκης, Κ. Βαβουράκης, Γαραντωνάκης (89’ Ρουκουνάκης), Σειραγάκης (71’ Μυλωνάκης), Γιαννόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΓια νέα νίκη σήμερα (17.00) στους Αρμένους με Σπήλι
Επόμενο άρθροΣε τουρνουά στην Ιεράπετρα η Ακαδημία μας