Βόμβα με την ΑΕΚ και τις Κρητικές ομάδες!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας aek365, οι Κρητικές ομάδες πρόκειται να μοιραστούν σε 4+4 με τις μισές από αυτές να πηγαίνουν στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ!

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ωστόσο το ρεπορτάζ επικαλείται πηγές από την ΕΠΟ και αναφέρει ότι οι ομάδες της Κρήτης θα μοιραστούν και οι μισές εξ” αυτών θα είναι στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ.

Το δημοσίευμα του aek365.com

Ο χάρτης της Γ Εθνικής αναμένεται να ξεκαθαρίσει προς τα μέσα του Αυγούστου, όπου και θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα μετέχουν σε κάθε όμιλο. Ωστόσο οι πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν πως σε ότι έχει να κάνει με τις 8 ομάδες της Κρήτης και τις 2 από Νάξο και Μύκονο, που είναι οι νησιωτικοί σύλλογοι της Γ Εθνικής, η απόφαση είναι να χωριστούν και να μοιραστούν σε δύο ομίλους, με τον έναν εξ αυτών να είναι και εκείνος της ΑΕΚ. Δηλαδή στον έναν όμιλό θα είναι οι τέσσερις κρητικές ομάδες και μία εκ των Παναξιακού, ΑΟ Μυκόνου και το ίδιο και στον δεύτερο όμιλο. Έτσι λοιπόν τη νέα σεζόν η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει τέσσερα ταξίδια στην Κρήτη και ένα με προορισμό είτε την Μύκονο είτε τη Νάξο. Να αναφέρουμε πως οι 8 κρητικές ομάδες που μετέχουν στην Γ Εθνική είναι οι: Ρούβας, ΠΟΑ, ΠΑΟΚρουσώνα, Ηρόδοτος, Γιούχτας, Ερμής Ζωνιανών, Κισσαμικός και Άγιος Νικόλαος. Η ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα αντιμετωπίσει τέσσερις από τις παραπάνω ομάδες, μιας και θα τις έχει στον όμιλό της.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΔερμιτζάκης & Καβουσάκης – έτοιμοι για όλα! (fotos)
Επόμενο άρθροΝέος πρόεδρος και κινητικότητα στα Λιβάδια