Βιριράκης: “Πρόκειται για απόφαση σκάνδαλο που είχε μαγειρευτεί”

Το στέλεχος της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά Δημήτρης Βιριράκης έδωσε το παρών στο επεισοδιακό Δ.Σ της Φούτμπολ Λιγκ και μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα όσα έζησε και αποφασίστηκαν εκεί με τις ομάδες του Βόλου.

Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση της Φούτμπολ Λιγκ για τον καταρτισμό των ομίλων ενόψει της νέας σεζόν.

Τον Α.Ο.Χανιά εκπροσώπησε το στέλεχος της ΠΑΕ , κ. Βιριράκης ενώ την ομάδα της Επισκοπής ο πρόεδρος της κ. Νικολιδάκης.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν , με αποκορύφωμα την τοποθέτηση του Ολυμπιακού Βόλου στον όμιλο που μετέχουν οι Κρητικές ομάδας προκάλεσαν την αντίδραση τους και είχαμε ένταση και αντεγκλήσεις.

Για τα όσα φοβερά και τρομερά έγινα εκεί ο Δημήτρης Βιριράκης μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και τον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι”.

  • Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Βιριράκης στον Athletic Radio 104,2

Για το πως κύλησε η διαδικασία

“Δεν είμαι ευτυχής που μετείχα σε αυτήν. Μάλλον τα είχαν προετοιμάσει όλα και βρεθήκαμε προ τετελεσμένων γεγονότων. Πρόκειται για απόφαση σκάνδαλο που είχε μαγειρευτεί. Θέλαν από την αρχή τον Ολυμπιακό Βόλου στον Ομιλό μας. Εμείς αντιδράσαμε. Και ο Α.Ο.Χανιά και η Επισκοπή. Τελικά έγινε ψηφοφορία και με 20-7 πέρασε η θέση τους. Εμείς θέλαμε να υπάρχουν γεωγραφικά κριτήρια που ήταν και το πιο λογικό. Τελικά την πάτησε και η Ζάκυνθος που πήγε στον Βόρειο όμιλο και λογικά θα προσφύγει στα δικαστήρια. Έγινε κλήρωση και ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε στον όμιλό μας. Πρόκειται για απόφαση σκάνδαλο που είχε μαγειρευτεί¨.

Για την ένταση που υπήρξε

“Χάσαμε την ψυχραιμία μας. Ξεφύγαμε και μεις αλλά είχαμε όλο το δίκιο με το μέρος μας και προσπαθήσουμε να αποδείξουμε το αυτονόητο. Ο κ. Καλογιάννης είπε οτι θα παραιτηθεί αφού τον εγκάλεσε ο κ. Νικολιδάκης γιατί είχε “πηγαδάκι” με τους εκπροσώπους των ομάδων του Βόλου”.

Για τους λόγους που επικαλέστηκαν και τελικά χωρίστηκαν οι ομάδες του Βόλου

“Μας είπαν οτι έτσι πρέπει να γίνει γιατί Νίκη και Ολυμπιακός αλλά και Ηρακλής μετείχαν πέρυσι στα πλεϊ οφ και έιναι οι πιο δυνατές ομάδες. Καμία λογική δεν υπάρχει στην χώρα μας. Και είναι και εμπορικές ομάδες και θα έχουμε και πιο πολλές διαφημίσεις και άλλα τέτοια”.

Για τα όσα έγιναν με το Κύπελλο και τις σκέψεις αποχώρησης των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ

“Αυτό ισχύει αφού θα πρέπει να υπάρχουν ίσα μέτρα και σταθμά για όλες τις ομάδες., Υπάρχουν ομάδες που χρωστάνε πολλά λεφτά. Θα πρέπει να γίνει διακανονισμός. Θα δούμε και εδώ τι θα γίνει. Πάντως στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ γενικά θα δοθούν λιγότερα χρήματα φέτος”.

Για το νέο πρωτάθλημα

“Μπήκαμε από την αρχή στα βαθιά αυτού του πρωταθλήματος. Πήραμε μία πρώτη γεύση από το τι γίνεται. Εμείς θα κοιτάξουμε να μπούμε στην τετράδα και να παίξουμε στα πλεϊ οφ αλλιώς θα πρέπει να κάνουμε διακοπές από τον.. Μάρτιο ενώ θα πρέπει να πληρώνουμε τους παίκτες μέχρι τον Ιούνιο. Ευτυχώς εμείς θα παίξουμε στα Περβόλια και είμαστε σίγουροι οτι ο κόσμος του Α.Ο.Χανιά θα μας αγκαλιάσει και φέτος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

πηγη: athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΠαίρνει τον Κάταϊ – δανεικό από τον ΟΣΦΠ – και Λιβεριανό εξτρέμ ο Πλατανιάς
Επόμενο άρθροΕυχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Κισσαμικός