ΑΟΧ: Ανακοίνωση με αιχμές για το φιλικό με ΟΦΗ

Η ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το φιλικό με τον ΟΦΗ την Πέμπτη στο ΒΑΚ, αφήνοντας αιχμές στους τοπικούς φορείς για το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει στα Χανιά. 

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομάδος μας και του ΟΦΗ πρόκειται να διεξαχθεί την Πέμπτη 1/8 στις 19:30 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Το παιχνίδι ζητήσαμε να διεξαχθεί στο στάδιο Περιβολίων , αλλά ο Δήμος Χανίων δεν το παραχώρησε λόγω προγραμματισμένης συντήρησης του χλοοτάπητα.

Προτάθηκε στην ομάδα του ΟΦΗ η διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα να πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, κάτι το οποίο αρνήθηκε η ο ομάδα του Ηρακλείου λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του σταδίου αλλά και της έλλειψης στοιχειωδών γηπεδικών υποδομών για διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα επαγγελματικών ομάδων…

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αντιπρότεινε το φιλικό να διεξαχθεί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο αφού και στο Θ.Βαρδινογιάννης πραγματοποιούνται εργασίες κάτι το οποίο τελικά αποδεχθήκαμε. Όπως αποδεικνύεται στη πράξη ο αγωνιστικός αλλά και οικονομικός σχεδιασμός της ΠΑΕ ΑΟΧ ανατρέπεται αφού όχι μόνο τα προσδοκώμενα έσοδα για την ομάδα μας δεν θα προκύψουν , όχι μόνο θα στερηθούν οι Χανιώτες φίλαθλοι ένα σπουδαίο παιχνίδι αλλά θα υπάρξει και οικονομική επιβάρυνση της ΠΑΕ.

πηγη:http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Γιώργος Μακρής στον Athletic Radio 104,2
Επόμενο άρθροMπαίνουν στο πρόγραμμα Ντιαλό και Τάντιτς