ΑΟΧ: Ανακοίνωση για τα έσοδα των διαφημίσεων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά για να ενημερώσει ότι μέρος των εσόδων από τις διαφημιστικές πινακίδες φέτος, θα δοθούν στα ερασιτεχνικά σωματεία της ΕΠΣ Χανίων. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. η ΠΑΕ ΑΟΧανιά θα διαθέσει μέσω της ΕΠΣΧ, μέρος των διαφημιστικών εσόδων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία του τόπου μας.

Πιστεύουμε ότι ακόμη και ως επαγγελματική ομάδα ο ΑΟΧ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Χανιώτικου ποδοσφαίρου και πρέπει να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο, στην ενίσχυση της προσπάθειας της ΕΠΣΧ για την ανάπτυξη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Έτσι με ρήτρα που περιλαμβάνεται στην νέα εμπορική και διαφημιστική πολιτική της ΠΑΕ ΑΟΧ οι διαφημιζόμενοι και η ΠΑΕ θα εκχωρούν ποσοστό του συμφωνηθέντος τιμήματος υπέρ της ενίσχυσης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των Χανίων.

Αυτό αποτελεί ένα πρώτο δείγμα των δράσεων και των ενεργειών στις οποίες θα προχωρήσει η ΠΑΕ ΑΟΧ προκειμένου όχι μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα να επιτύχει νέους αγωνιστικούς στόχους , αλλά και να προαχθεί το Χανιώτικο ποδόσφαιρο σε κάθε επίπεδο.

 πηγη:http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζει τις ανανεώσεις ο ΟΠΕΡ
Επόμενο άρθροΑποφεύγουν Κέρκυρα, Επισκοπή και ΑΟ Χανιά