Ανακοίνωση του Δ.Σ Ο.Φ.Αρμένων

                                                                                                                     Ρεθυμνο 6/4/2014

Ανακοίνωση  Ο.Φ.Αρμένων

 

Επειδή φημολογείται  ότι έχει βγει ανακοίνωση–κάλεσμα (η ομάδα μας δεν το έχει λάβει αυτό και μέχρι στιγμής δεν το έχει  διαβάσει ακόμα κανένα μέλος της διοίκησης μας)στις ομάδων που υπάγονται στην Ε.Π.Σ.Ρεθυμνου με θέμα τη συζήτηση αυτών, για να ακουστούν προβλήματα και να γίνουν από μέρος τους προτάσεις που θα αφορούν την βελτίωση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου (και ως εδώ καλώς) παράλληλα  υπάρχει  και κείμενο το όποιο έχει συγκεκριμένο στόχο που υποδεικνύει και καταδικάζει συγκεκριμένα πράγματα. Με φέροντες υπογράφοντες της ανακοίνωσης αυτής   κάποιες ομάδες ανάμεσα σε αυτές και τον  Ο.Φ.Α.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι ρητά και κατηγορηματικά η ομάδα μας δεν έχει υπογράψει τη συγκεκριμένη η παρόμοια επιστολή και κακώς αναφέρεται (εάν αναφέρεται ως  μια από της υπογράφοντες) χωρίς να γνωρίζει  το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και χωρίς  να δώσει  τη συγκατάθεση της .

Ιστορικά αναφέρουμε  ότι  ο αντιπρόεδρος της ομάδος μας Στέλιος  Μπικακης καλέστηκε προ ημερών  σε συζήτηση στην οποίοι ήταν παρόντες  παράγοντες μερικών ομάδων για μια αντίστοιχη συζήτηση περί προβλημάτων και προτάσεων για το ποδόσφαιρο του τόπου μας. Συμφώνησε ώστε να καλεστούν όλες οι ομάδες σε ανοιχτή συζήτηση ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις απόψεις τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε και πόσο μάλιστα να υπογράψουμε το κείμενο της εν λόγο ανακοίνωσης  χωρίς να  γνωρίζουμε  το περιεχόμενο του.

Πέρα από αυτό  μόνο με απόφαση διοικητικού συμβουλίου σφραγίζει και υπογράφει η ομάδα μας το οτιδήποτε.

                                                                                                                              Με εκτίμηση

                                                                                                                                      Δ.Σ.

                                                                                                                                Ο.Φ.Αρμένων

 

Προηγούμενο άρθροΣτα μπαράζ στάματησε η ομάδα των προπαίδων της ακαδημίας μας.
Επόμενο άρθροΑ’ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ