Αισθητά ανεβασμένοι οι πράσινοι

Τη 2η νίκη του πέτυχε σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο Ερμής Ζωνιανών. Οι πράσινοι επικράτησαν με 1-2 της Δόξας Ηρακλείου στο νεόδμητο γήπεδο της Γαλιάς. Ο αγώνας διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εγκαινίων του ολοκαίνουριου γηπέδου της ομάδας και ο καλεσμένος Ερμής, «χάλασε» αυτή τη γιορτή στους γηπεδούχους με τη νίκη του.

 Αμφότερες οι ομάδες ήταν ανταγωνιστικές και παρουσίασαν καλό θέαμα με το ανοικτό ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

      Ο ενθουσιασμός για την Δόξα ήταν πολύ μεγάλος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 29’ με εύστοχο πέναλτι του Παπαδάκη. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι.
      Στην επανάληψη οι παίκτες του Μανώλη Σουτζή αύξησαν την πίεση στη Δόξα και εκμεταλλευόμενοι τα ρήγματα που δημιούργησαν, έφτασαν στην ισοφάριση.
      Στο 70’, τον δρόμο προς τα δίχτυα, αρχικά, βρήκε ο Γκούγκα και λίγο πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο ο Κανδυλάκης (όπως και στο Ζαρό), φρόντισε να πετύχει το γκολ που έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης.
      Για άλλη μια αναμέτρηση, στα του Ερμή, καταγράφεται η σωστή αντίδραση όταν δέχεται τέρμα και το επιθετικό πνεύμα. Σαφώς και χρειάζονται κάποια πράγματα διόρθωση στο ανασταλτικό κομμάτι. Η βελτίωση όμως είναι πασιφανής τις τελευταίες μέρες.
      ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ (Καργιωτάκης): Τζωρμπατζάκης, Πολεμαρχάκης, Φράγκος, Παπαδάκης, Καργιωτάκης Μ, Καργιωτάκης Γ, Μαρκάκης, Ξημεράκης, Σουλτάτος, Ιερωνυμάκης, Κλαούντιο. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Ξυδάκης, Φανουράκης, Σαββάκης, Βαρέλης, Καψαλάκης, Μακριδάκης, Ρωμανάκης.
      ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Σουτζής): Μήτρου, Γκουτσέλης, Ρουσσάκης, Κανδυλάκης, Μπριλάκης, Αριστεινίδης, Πλουσής, Σταυρακάκης, Μπέρκης, Κοζανίδης, Κλίνης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Σ. Κάββαλος, Ρουμπάκης, Σφακιωτάκης, Παπάζογλου, Πρινιανάκης, Γκούγκας, Κοζορώνης.
      Πριν από την έναρξη του αγώνα είχαμε την τέλεση του αγιασμού.

Στην Γαλιά δεν βρέθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή οι τραυματίες Θέμης Κάββαλος (υποτροπή στο γόνατο), Δημήτρης Ρηγάκης (διάστρεμμα ποδοκνημικής) και Θανάσης Γκουτσέλης (ενοχλήσεις στον προσαγωγό).

  Η τοπική Δόξα μόλις ανέβηκε κατηγορία και φρόντισε άμεσα να αναβαθμίσει τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τι έγινε στα υπόλοιπα φιλικά

Μινώταυρος – Κισσαμικός
Άνετο ήταν το πέρασμα του Κισσαμικού από το γήπεδο των Μουρνιών.
Η ομάδα της Κισσάμου έδειξε ότι ήθελε να βάλει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια της και έφτασε σε μια επικράτηση που με συνοπτικές διαδικασίες έφτασε το 0-4.
Το 0-1 ήρθε από τον Κοκάκη στο 9’. Στο 37’ ο Τσικουδάκης έδωσε έτοιμο γκολ στον Μαντζιούνη για να γράψει το 0-2. Στο 48’ ο Τσικουδάκης «σημάδεψε» το δοκάρι, όμως 3’ αργότερα, φρόντισε να «σερβίρει» στον Μαντζιούνη κι ο τελευταίος να πετύχει με κεφαλιά το 0-3. Στο 64’ ο Τσικουδάκης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

     
      ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Αρχοντάκης (87’ Κελαϊδάκης), Κελαϊδής (50’ Λιμογιάννης), Σύρμος (46’ Ι. Πατεράκης), Γκούντελος (84’ Στ. Πατεράκης), Μπασιαδάκης (54’ Καλλέλης), Περαθωράκης (84’ Κουνάκης), Δοντσίδης, Νταγκουνάκης (66’ Τρουλλινός), Καλαϊτζάκης (72’ Στυλιανουδάκης), Περδικάκης (27’ Σαριδάκης, 64’ Χατζόπουλος), Μανουσάκης (46’ Καγλατζής).
      ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Βλαχάκης (65’ Κοντοπίδης), Γιουρουκάκης (76’ Μαρκετάκης), Παπακαστρήσιος, Καρβουνιάρης, Βαρδάκης (76’ Εσόνο), Λευτ. Κομπογεννητάκης (21’ Μπάτζιο), Ανιάνγκμε (76’ Σεϊτανίδης), Ψαράκης (76’ Μπαμπουνάκης), Κοκάκης (46’ Ντούπης), Τσικουδάκης (66’ Μαριανάκης), Μαντζιούνης (65’ Λευτ.

 

Ρούβας – Αρκαλοχώρι 6-0

Μια καλή προπόνηση έκαναν οι παίκτες του Αντώνη Καλογεράκη απέναντι στον ΟΦ Αρκαλοχωρίου. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πασιφανής και το 6-0 αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Ο Τζορτς που δοκιμάζεται πέτυχε το ένα από τα έξι γκολ Τα υπόλοιπα, τα σημειώσαν οι: Τζιράκης, Παντελής, Αντωνάκης, Τσιτλακίδης και Κλωνάρης.

      ΡΟΥΒΑΣ (Καλογεράκης): Ντόμπος, Πετράς, Αργυράκης, Ανυφαντάκης, Τζιράκης, Ηλίας, Τζορτζ, Βλάχος, Αντωνάκης, Παντελής, Ρουμπάκης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κεφαλούκος, Χατζηδάκης, Ανδρουλάκης, Φανουράκης, Τσιτλακίδης, Φουκαράκης, Κλωνάρης, Τσερεβελάκης, Συντιχάκης.
   ΟΦ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Τσαγκαράκης): Κατσουλάκης, Δημητρουλάκης, Μαζιτζής, Κυριαζής, Μουρτζάκης, Χρηστάκης, Μαριάν, Πακιουφάκης, Δαγκωνάκης, Τζανάκης, Κοζυράκης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χρονάκης, Μελεσσανάκης, Σημιανάκης, Σφακιανάκης, Λαμπράκης, Φρόκου.
ΠΑΟΚ – Ραύκος 5-0

Εύκολο ήταν το απόγευμα και για τον ΠΑΟ Κρουσώνα, ο οποίος επικράτησε με 5-0 του Ραύκου. Οι παίκτες του Απόστολου Παπακώστα που πήραν χρόνο συμμετοχής έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δικαίωσαν στην πλειοψηφία τους, τις επιλογές του προπονητή τους.

      Στο 8’ ο Σούρσος «άνοιξε λογαριασμό» για το 1-0 (ο πρώην παίκτης του Αετού, είχε δοκάρι στο 50’) ενώ στο 13’ ο Κουράκης έκανε το 2-0. Στο 38’ ο Καφετζόπουλος πέτυχε το 3-0 και στο 50’ ο Κολιακουδάκης σημείωσε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 67’ ο Κουράκης.
      ΠΑΟΚ (Παπακώστας): Ζερβός, Ραβανός, Καραταράκης, Μακατουνάκης, Χαλκιαδάκης, Παπαρούνας, Καφετζόπουλος, Καπετανάκης, Σούρσος, Κουράκης, Κολιακουδάκης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Καλομοίρης, Κοκολοδημητράκης, Τσολακούδης, Στρατηγάκης, Μπαστάκης.

ΡΑΥΚΟΣ (Σουγιάς): Βρέτζος, Βαφειάδης, Πεπελάσι, Χανιωτάκης, Γανίτης, Σταματάκης, Μουλιάτος, Ξενοκτιστάκης, Δασκαλάκης, Μακατουνάκης, Σουλτάτος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Καμπιτάκης, Κυριακάκης, Χριστοφοράκης, Τζωράκης, Τζαγκαράκης, Τζουλάκης, Παρασκευάς, Καχριμανίδης, Πετράκης, Μαρκουλάκης Ι., Μαρκουλάκης Γ.

Αναλυτικά όλα τα φιλικά 
παιγνίδια που αφορούσαν
 τις ομάδες της Γ’ Εθνικής

Δόξα Γαλιάς-Ερμής Ζωνιανών     1-2
Ρούβας-ΟΦΑ     6-0
ΠΑΟΚρουσώνα-Ραύκος     5-0

Κόροιβος-Γιούχτας     0-1
πηγη: athleticradio.gr
Προηγούμενο άρθροΠλησιάζει το Σούπερ Καπ
Επόμενο άρθροΩς τη Δευτέρα οι μετεγγραφές