Αετός Ανωγείων- Ο.φ.Αρμένων 1-0

Την Κυριακή το απόγευμα έγινε στο γήπεδο Ανωγείων ένα πολύ μέτριο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.Η ομάδα του Αετού ήταν στημένη αμυντικά έτσι ώστε να μην δεχτεί γκόλ.Η ομάδα του Ο.Φ.Αρμένων φάνηκε πολύ μουδιασμένη, ίσως από την προετοιμασία ακόμα δεν έχουν λυθεί τα πόδια τους.  

Η ομάδα του  ΟΦΑ αγωνίστηκε για άλλη μια φορά με πολλές ελλείψεις ,αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι φταίει  για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα .Στην 11άδα  χρησιμοποιήθηκαν τρεις παίκτες γεννηθέντες του 1998,οι οποίοι στάθηκαν πάρα πολύ καλά στο γήπεδο εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες που τους είχε δώσει ο προπονητής τους Γιώργος  Κωσταράκος.

Τα πρωτοκλασάτα ονόματα του ΟΦΑ δεν δημιούργησαν προβλήματα στην αντίπαλη εστία,εάν εξαιρέσουμε δύο η τρεις ευκαιρίες  που από τέτοιο σημείο δύσκολα χάνονται .Βέβαια η ομάδα της ΟΦΑ έχει πολλές ικανότητες και πιστεύω ότι σιγά-σιγά αυτές θα βγουν στο γήπεδο.

Γι άλλη μια φορά το διαιτητικό τρίο ήταν άψογο,έπαιξε αξιοκρατικά χωρίς να επηρεαστεί από την καυτή έδρα των Ανωγείων.Η φιλοξενία της γηπεδούχου ομάδας ήταν άψογη.

Η ενδεκάδα που παρέταξε η ΟΦΑ: LEONARDI, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Α, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΚΛΕΙΔΗΣ Κ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ), ΛΥΚΟΥΔΗΣ, ANDREINI, ΤΣΕΛΑ (ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ) .

 

 

Προηγούμενο άρθροΈχασε ο ΟΦΗ από έναν τραγικό Παναθηναϊκό!
Επόμενο άρθροΣάββατο 5 Οκτωβρίου η έναρξη των αγώνων Κ15 των υποδομών ΕΠΣΡ