Έπεισε ο Πελέ και πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το 2015!

Παρά την πληρότητα στην μεσαία γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, έγινε πρόταση στον Πελέ για συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων και στον Εργοτέλη περιμένουν την απάντηση του.

Ο 26χρονος κεντρικός μέσος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την παρουσία του στις προπονήσεις του Εργοτέλη. Η ποιότητα που διαθέτει αλλά και η κλάση του είναι δεδομένο και κανένας δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.

Ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν κάποιους ενδοιασμούς λόγω του ότι στην θέση του υπάρχουν αρκετοί και καλοί ποδοσφαιριστές όπως οι Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Καρντόσο.

Παρ” όλα αυτά, επειδή στον Εργοτέλη θεωρούν ότι με την παρουσία του η μεσαία γραμμή θα γίνει ακόμα πιο δυνατή, αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, του έγινε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να απαντήσει μέσα στις επόμενες ημέρες ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να υπογράψει ακόμα και για έναν χρόνο!

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΣτην εθνική ελπίδων Τζανακάκης, Μπουχαλάκης
Επόμενο άρθροΜετά τον Πόποβιτς και ο Σιώπης