Ένας στόπερ, ένας επιθετικός και ο.. Κοιλιάρας

Και ενώ ο Εργοτέλης στα δύο φιλικά με Πλατανιά και ΠΟΑ, έδειξε οτι βρίσκεται σε καλό δρόμο, οι μεταγραφικές εξελίξεις είναι σε πρώτο πλάνο.

Φουλάρει για τις τελευταίες του μεταγραφικές κινήσεις ο Εργοτέλης που θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Η εβδομάδα αυτή θεωρείται καθοριστική για τις τελικές εξελίξεις στο “καυτό” μεταγραφικό μέτωπο με τις θέσεις που έχουν αποφασιστεί να γίνουν προσθήκες να είναι η άμυνα και η επίθεση.

Ένας στόπερ και ένας σέντερ φορ είναι οι δύο ξεκάθαροι στόχοι για τους “κιτρινόμαυρους”, που μετά το “ναυάγιο” με τον Μεϊτέ αναζητούν αλλού τον κεντρικό αμυντικό με τον Ρουγκάλα του Ολυμπιακού να έχει πολλές πιθανότητες, δείτε εδώ, ενώ στο θέμα του επιθετικού, ο Νίκος Κατσικοκέρης κερδίζει συνεχώς.. πόντους.

Βέβαια η τυπική ανακοίνωση αναμένεται για να θεωρείται παίκτης της ομάδας και επίσημα ο Γιάννης Κοιλιάρας που μετέχει κανονικά σχεδόν σε όλη την προετοιμασία της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, καλές γενικά εντυπώσεις άφησε ο Εργοτέλης στα δύο φιλικά με Πλατανια (νίκησε 2-1) και ΠΟΑ (1-1) με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

Σήμερα, Δευτέρα, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ρεπό, ενώ για αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (8.00) απόγευμα (18.30).

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΚλικ από το φιλικό του Εργοτέλη με τον ΠΟΑ
Επόμενο άρθροΣτον Ερμή Αραδίππου ο Μαραγκουδάκης