Έμεινε ικανοποιημένος ο Ουζουνίδης μετά το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης

Από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ευχαριστημένος έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, αναφέροντας στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του δείχνει ικανότητες και ποιότητα.

  • Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πλατανιά:

“Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας γιατί παίξαμε με έναν αντίπαλο που είναι πιο έτοιμος από μας. Σε λίγο καιρό θα παίξει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μία ομάδα όπως ο Αστέρας σου δίνει τη δυνατότητα να δεις καλύτερα τις αδυναμίες σου.

Εμείς παρουσιάσαμε και καλά και άσχημα στοιχεία, όπως είναι και το φυσιολογικό αυτή την περίοδο. Το σίγουρο είναι ότι δείχνουμε ικανότητες και ποιότητα ώστε να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δουλεύουν πάρα πολύ αυτό το διάστημα. Υπάρχει η φυσιολογική κούραση. Δώσαμε σήμερα αρκετό χρόνο σε κάποια παιδιά που έπαιξαν ολόκληρα 90λεπτα ώστε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, γιατί ξεκινάμε το πρωτάθλημα με παιχνίδια στην έδρα μας κι οπότε πρέπει να είμαστε ακόμα πιο πολύ έτοιμοι.

Γενικά, είμαι ευχαριστημένος απ’ όλη την πορεία της προετοιμασίας. Δεν είναι το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει.

Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι βλέπουμε σιγά σιγά να παρουσιάζουμε κάποια καλά στοιχεία σαν ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε πάρει καλούς ποδοσφαιριστές και με την πάροδο των παιχνιδιών θα δέσουμε ακόμα περισσότερο και θα παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα”.

πηγη:http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΔικός του ο Βάσκο Φάισα
Επόμενο άρθροΕνσωματώθηκε στην αποστολή της Επισκοπής ο Τάντιτς