Άρεσε” για ένα ημίχρονο η Επισκοπή

Πολύ καλή απόδοση είχε για ένα ημίχρονο, και πριν τις μαζεμένες αλλαγές του Κώστα Ανυφαντάκη στο 60΄, στο φιλικό με τον ΠΑΟΚρουσώνα που έληξε 2-2 στο Ρέθυμνο.  

Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπόζινταρ Τάντιτς που πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε και δοκάρι.

Σημαντική ευκαιρία είχε για να σκοράρει και ο Γκονζάλες που έχασε πέναλτι. Για την ομάδα του Κρουσώνα τα γκολ πέτυχαν ο Δερμιτζάκης και ο Λαζαρίδης (αυτογκόλ).

Στην φιλική αναμέτρηση αγωνίστηκε για 20’ ο Ντιαλό, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Επισκοπής.

Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Λαμπρόπουλος, Μανουσάκης (77’ Κονονένκο), Βουρβαχάκης (65′ Φραντζεσκάκης), Μποτωνάκης (65’ Μαραθιανός), Ανωγειανάκης (70’ Ντιαλό), Δελήμπασης (82’ Μιχελιδάκης), Γκονζάλες (65’ Τριχάκης), Πουλάκης, Σουμπασάκης, Ντάρκο (59’ Βελονάκης), Τάντιτς (71’ Λαζαρίδη (υπό δοκιμή).

ΠΑΟ Κρουσώνα (Απ. Παπακώστας): Καλομοίρης (46’ Χριστοδουλάκης), Κορδονούρης (75’ Κουράκης), Τσολακούδης (66’ Σούρσος), Μασέλης, Τζωρμπατζάκης, Τζόρτζ, Κολιακουδάκης (31’ Χαλκιαδάκης), Ταβλαδωράκης, Δερμιτζάκης, Καφετζόπουλος, Αλέκου (85’ Στρατηγάκης).

Πριν την έναρξη, έκαναν προπόνηση οι τερματοφύλακες, Καλογεράκης και Κελαιδής Α., όπως και οι Βιδάλης και Σπαθάρας (υπό μεταγραφή) ενώ εκτός ήταν ο Ντακούντο, ο οποίος τραυματίστηκε στηνπροπόνηση.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Επισκοπή, το Σάββατο 31 Αυγούστου με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά στις 17.00, στο γήπεδο των Περιβολιών στα Χανιά.

πηγη:athleticradio

Προηγούμενο άρθροΟ Γ. Μανωλακάκης νέος Ενωσιακός τεχνικός
Επόμενο άρθροΓια τους Μέλο και Μπουμπαλό μίλησε ο Σεροπιάν