Κόβει την πίτα του και βραβεύει ο ΟΦΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Φ. Αρμένων σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στο Κέντρο Α-Α στους Αρμένους Ρεθύμνης.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει, τιμητικές βραβεύσεις ανθρώπων που πρόσφεραν στον Ο.Φ. Αρμένων αλλά και τον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό, παραδοσιακή μουσική με το συγκρότημα του Γιώργου Δρουδάκη, πλήρες παραδοσιακό γεύμα και πλούσια δώρα.

Όσον αφορά τις βραβεύσεις αφορούν τόσο σε παλαιούς παράγοντες, πρώην προπονητές και φυσικά ποδοσφαιριστές όπως και παράγοντες που πρόσφεραν στο παρελθόν στην ομάδα μας και στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο αείμνηστος και επί σειρά ετών πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Νίκος Τζαγκαράκης (διατέλεσε το διάστημα 1972-1980), ο οποίος ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης και σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Κεραυνό. Ακόμη μια από τις βραβεύσεις είναι αυτή του Κωνσταντίνου Σκουλούδη ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος του ΟΦΑ έχοντας διατελέσει και Πρόεδρος του Συλλόγου κατά το παρελθόν όπως και Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρμένων. Σημαντική προσφορά και από τον πρώην προπονητή Σπύρο Σπυριδάκη ο οποίος μάλιστα οδήγησε τον ΟΦΑ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου το 2010. Τέλος θα βραβευτούν ο Μανώλης Σαϊτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΑ την δεκαετία του ’80, ο επί σειρά ετών παίκτης και αρχηγός της ομάδας Αντώνης Κολυβάκης ο οποίος στη συνέχεια αγωνίστηκε σε σπουδαίους συλλόγους (ΕΑΡ, Aτρόμητο, Μαρκόπουλο Πανιώνιο κ.α.) και επίσης ο Κέβιν Τσέλα ο οποίος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΟΦΑ και στη συνέχεια πέρασε από Κ17 Πλατανιά και Κ19 της Ξάνθης και πλέον συνεχίζει με αθλητική υποτροφία στις Η.Π.Α.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΡΜΕΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Προηγούμενο άρθροΣε μισή ώρα κρίθηκε το ματς με Πέραμα για ΟΦΑ (ήττα 0-7)
Επόμενο άρθροΠοδαρικό με το δεξί για Κ14, με ανατροπή και αγγλικό σκορ