Καλή εμφάνιση με Άρη, δεν απέφυγε την ήττα ο ΟΦΑ

Εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Αστέρα Περάματος εμφανίστηκε η ομάδα μας αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 από τον δυνατό Άρη Ρεθύμνου στα Μισίρια στην αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο Άρης σκοράροντας με τον Κραβαρίτη μόλις στο 3’ όμως στο 8’ μετά από φάουλ του Μάνσε και απόκρουση του Παλιεράκη ο Καράλης από κοντά ισοφάρισε. Η απάντηση για τους «κίτρινους» δεν άργησε με τον Σκουλούδη στο 21’ να σημειώνει το 2-1 για τους γηπεδούχους που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ξεκίνησε όπως στο πρώτο δηλαδή με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίργια για το 3-1 για να έρθει στο 67’ ο Καργάκης και να σημειώσει με τον ίδιο τρόπο (φάουλ) το τελικό 4-1 με τον πρώην παίκτη των Αρμένων να μην πανηγυρίζει το γκολ εις βάρος της ομάδας του χωριού του. Πιο σημαντικές στιγμές στη συνέχεια ένα σουτ του Σεφουλάϊ στο δοκάρι στο 74’ ενώ ο Τσόλας στο 76’ δεν μπόρεσε από αρκετά καλή θέση να σκοράρει ώστε να μειώσει το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Κτιστάκη με την οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο νέος παίκτης των «κόκκινων» Αδάμ Τζιράκης.

Άρης Ρεθύμνου (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Παλιεράκης (78’ Κρούπι), Πίργια, Μπερνιδάκης, Χατζηδάκης, Παπαδάκης (29’ Μέλι), Μαγιάφας, Σεφουλάϊ, Μπαϊραμάϊ, Σκούλούδης (70’ Κουταλάς), Καργάκης, Κραβαρίτης (70’ Καμπούρης).

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Ε. Κολυβάκης, Κονδύλης, Γερωνυμάκης (62’ Ελέζι), Κτιστάκης, Ν. Κολυβάκης (50’ Τζιράκης), Καράλης (73’ Γαλερός), Τσόλας, Λεκάκης, Λεονάρντο, Αβντίαν (79’ Ν. Πολιτάκης).

Προηγούμενο άρθροΠοδαρικό με το δεξί για Κ14, με ανατροπή και αγγλικό σκορ
Επόμενο άρθροΕπιτυχημένη η εκδήλωση για την κοπή πίτας του ΟΦΑ