Αυλαία της σεζόν σήμερα (17.00) με την Επισκοπή στους Αρμένους

Να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή σεζόν θέλει η ομάδα μας σήμερα (17.00) φιλοξενώντας στο γήπεδο των Αρμένων την πρωταθλήτρια Επισκοπή, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Πρόκειται για το τελευταίο φετινό παιχνίδι για την ομάδα μας, αφού την τελευταία 30η αγωνιστική θα εκτίσει το προγραμματισμένο ρεπό της για τον β’ γύρο. Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας θα μπει με πολύ καλή ψυχολογία να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Βέβαια η αποστολή της μόνο εύκολη δεν είναι αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ρεθύμνου, Επισκοπή, η οποία ήδη προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Γ’ Εθνική.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χατζησπύρου, Παπαδάκη, Τσακάλι, Βερνάδου, Κρασονικολάκη. Για το σημερινό παιχνίδι ο κ. Μουρτζανός με τον συνεργάτη του Σήφη Μανολούδη έχουν στην διάθεση τους, τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Αβντία, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Σηφακάκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΟ Δασκαλομαρκάκης σφυρίζει με Επισκοπή
Επόμενο άρθροΜε ήττα σε χορταστικό ματς αποχαιρέτησε τη σεζόν η ομάδα μας