Επιστροφή στις νίκες με ΑΟΨ θέλει σήμερα (15.00) η ομάδα μας

 

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η ομάδα μας σήμερα, όπου στις 15.00 το απόγευμα υποδέχεται τον Ψηλορείτη στο γήπεδο των Αρμένων, σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Επισκοπή και Δόξα Πλατανέ, μην έχοντας γευτεί τη χαρά της νίκης μέσα στο 2018 και άπαντες είναι αποφασισμένοι να το κάνουν στο σημερινό παιχνίδι με την Αμαριώτικη ομάδα. Βέβαια, για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Γασπαράκης (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Δόξα Πλατανέ) και ο τραυματίας Ιάκωβος Μαραγκουδάκης. Επίσης, εκτός πλάνων είναι ακόμη οι Κρασονικολάκης, Κοκολάκης, Πολιτάκης, Βερνάδος, Δραμιτινός. Για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Παντελής Αποστολάκης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι με τον Ψηλορείτη, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Καραγιώργης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Χατζησπύρος, Γιαπεντζάκης, Αβντία, Θεοδωράκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (11.00) οι Παίδες μας με Ε.Α.Π. στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, 2-1 τον Ψηλορείτη