Μοίρασε δώρα στα παιδιά της Ακαδημίας του ο Ο.Φ.Α.

Την Κυριακή (06/10) τα παιδιά της Ακαδημίας του Ο.Φ.Αρμένων συνοδευόμενα από τους γονείς τους, βρέθηκαν στο γήπεδο και συγκεκριμένα στην αίθουσα ψυχαγωγίας, όπου έλαβαν δώρα από τη Διοίκηση της ομάδας.
Εκεί ήταν μέλη της Διοίκησης μας, με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Δρουδάκη, να είναι εκείνος που καλωσόρισε τόσο παιδιά, όσο και τους γονείς, και τους μίλησε για το όραμα και τη φιλοσοφία που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια η Ακαδημία μας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Γιώργος Κωσταράκος, ο οποίος αφού ανέλυσε και αυτός το πλάνο του πάνω στα θέματα των τμημάτων υποδομής, κατόπιν έδωσε τον λόγο στους ίδιους τους γονείς για να μιλήσουν και να εκφράσουν οποίες απορίες έχουν.

Στη συνέχεια κάθε παιδί ξεχωριστά πήρε το δώρο που ετοίμασε η Διοίκηση μας.
Συγκεκριμένα, δύο τετράδια, ένα μολύβι, ένα στυλό και ένα μπρελόκ ήταν τα δώρα μας πάνω στα παιδιά που με πολλή χαρά τα δέχτηκαν.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με σκοπό πάντα να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των γονιών αλλά και της Διοίκησης μαζί με το προπονητικό επιτελείο, ενώ θα γίνουν και δράσεις βασισμένες στον εθελοντισμό.

Προηγούμενο άρθροΆλλη μια ικανοποιητική εμφάνιση για την Κ14
Επόμενο άρθροΗ νέα γενιά του Ο.Φ.Α.