Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΑ στο Γεράνι

Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΑ όπου και γνώρισε την ήττα με 6-0 από τον Ποσειδώνα Γερανίου στο Γεράνι και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου.
Το παιχνίδι κρίθηκε στα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι σε κάθε ημίχρονο και ουσιαστικά ” έκοψαν τα φτερά” των παικτών μας με αποτέλεσμα να πάρουν την πρόκριση.
Η μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΑ χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν σε σουτ του Μάντσε στο 34′ , και με εξουδετερομένο τον Καλιαφεντάκη η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.
Πλέον ο ΟΦΑ στρέφει την προσοχή του στον εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Γερανίου.
Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Αποστολάκης Ραφαήλ, Χαϊτίδης που πέτυχε 2, ο Αποστολάκης Ν., Δαμανάκης και Σηφακάκης.
Στο πρώτο μέρος ο Ποσειδώνας μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ με τον Αποστολάκη Ραφαήλ στο 5ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες άλλες ευκαιρίες, ενώ όσα περνούσε η ώρα ο ΟΦΑ ισορροπούσε το παιχνίδι και μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία στο 34′ όταν με εξουτερομένο τον Καλιαφεντάκη, το σουτ του Μάντσε βρήκε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του Χαϊτίδη στο 52′ έφερε τον αγώνα σε σκορ παράτασης. Ο Σκολούδης πραγματοποίησε αρκετές αποκρούσεις και ειδικά στο 59′ σε πέναλτι του βασιλείου. Το γκολ του Αποστολάκη Νίκο στο 70′ έδινε την πρόκριση στους γηπεδούχους. Οι παίκτες μας ανοίχτηκαν για να βρούν το γκολ που θα πάει τον αγώνα σε παράσταση αλλά δέχτηκαν αλλά 3 γκολ με τους Χαϊτίδη,  Δαμανάκη και Σηφακάκη
Ο αγώνας:
Στο 5′ ο Βασιλείου εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Αποστολάκη Ραφαήλ και με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 11′ λάθος στην άμυνα μας, ο Βασιλείου τσίμπησε τη μπάλα αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.
Στο 26′ ο Νίκος κολυβάκης από τα αριστερά με σέντρα, βρήκε τον Σήφη Κολυβάκη μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
Στο 34′ φάουλ από τα αριστερά για την ομάδα μας, ο Καλιαφεντάκης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά το σουτ του Μάντσε βρήκε σε παίκτη του Γερανίου και πέρασε κόρνερ.
Στο 52′ ο Χαϊτίδης μετά από ασίστ του Κουνδουράκη με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.
Στο 56′ ο Κουνδουράκης έχασε διπλή ευκαιρία, ενώ 1 λεπτό αργότερα ο Χίσκο κέρδισε πέναλτι από τον Μαρινάκη.
Ο Βασιλείου ανέλαβε την εκτέλεση στο 59′ και ο Σκολούδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε ενώ στη συνέχεια πάλι απέκρουσε το νέο σουτ του βασιλείου κρατώντας το 2-0.
Στο 70′ ο Χαϊτίδης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Αποστολάκης Νίκος με προβολή έγραψε το 3-0.
Στο 72′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΑ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καργάκη ο Κοσμίδης από καλό σημείο σημάδεψε άουτ.
Στο 78′ μετά από σουτ του βασιλείου και κόντρα, η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή στον Χαϊτίδη και εκείνος έγραψε το 4-0.
Στο 86′ μετά από ασίστ του Σηφακάκη ο Δαμανάκης έγραψε το τελικό 5-0.
Στο 92′ ο Ποσειδώνας κέρδισε πέναλτι και ο Σηφακάκης έκανε το 6-0.
Ποσειδώνας Γερανίου ( Βασιλείου): Καλιαφεντάκης, Σπανίδης, Χαϊτίδης ( Δαμανάκης), Δελημήτσος, Λέσι, Κάββαλος, Χίσκο, Αποστολάκης Ν., Αποστολάκης Ρ.( 77′ Ψαλιδάκης) Βασιλείου, Κουνδουράκης( 69′ Σηφακάκης)
ΟΦΑρμένων ( Νικηφόρος): Σκουλούδης, Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ι., Μοσχονάς( 63′ Σεφουλλάι Μπ.), Κοσμίδης, Ρανσόου, ΚολυβάκηςΝ. (54′ Μαρινάκης), Μάντσε, Καργάκης, Σεφουλλάι Ο.(63′ Μίκα Τάρε) Βογιατζάκης

Προηγούμενο άρθροΈτοιμος ο ΟΦΑ για τη ρεβάνς στο Γεράνι
Επόμενο άρθροΈτοιμος για την πρεμιέρα του ο ΟΦΑρμένων