Εντός έδρας ήττα από τα Λιβάδια

Σήμερα ο Ο.Φ.Α φιλοξένησε τον Α.Ο. Λιβαδίων. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά και δόθηκαν πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με στημένες φάσεις να απειλήσουν, όμως όλες οι προσπάθειες ήταν εκτός στόχου. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το χώρο του κέντρου και προσπάθησαν να απειλήσουν. Κορυφαία στιγμή ήταν το σουτ του Κολυβάκη Ν. στη κίνηση μετά από σέντρα του Καργάκη, που σταμάτησε στο δοκάρι. Προς το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μετά από κόρνερ άνοιξαν το σκορ. Στη συνέχεια μετά από ατομική ενέργεια του Κωστακη έκαναν το 0-2 με τον Μαρη. Τα πράγματα χειροτέρεψαν για τον Ο.Φ.Α όταν στο 44′ ο Γασπαράκης δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από δυνατό μαρκάρισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί. Η αριθμητική ισορροπία επήλθε όταν τα Λιβάδια δέχθηκαν κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα εκτός φάσης. Στη συνέχεια ο Ο.Φ.Α πίεσε και κατάφερε να μειώσει με τον Βογιατζάκη Γ. σε 1-2.  Οδεύοντας προς το τέλος ο Ο.Φ.Α προχώρησε σε αλλαγές και κατάφερε να απειλήσει χωρίς όμως να πετύχει την ισοφάριση. Λίγο πριν τη λήξη οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-3.

Ο Ο.Φ.Α κοιτάει το επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη με τα Ζωνιανά για το κύπελλο.

Ο.Φ.Α

Κολυβάκης Ε., Φίτσιος, Βογιατζάκης Α., Γασπαράκης, Κολυβάκης Ν., Κοσμίδης, Μοσχονάς, Κολυβάκης Ν., Καργάκης, Ταρε, Βογιατζάκης Α.

Αγωνίστηκαν:

Γασπαράκης, Σανιδάς, Δραμιτινός, Τσολας

Α.Ο. Λιβαδίων

Βαμβουκας, Κωστάκης, Μυρθιανος, Ζερβός, Χνάρης, Κουγιουμουτζης, Καστελιανος, Σωπασής, Καλυβιανακης, Βασσαλος, Μαρής

Αγωνίστηκαν :

Μαρης, Ζερβός, Κωστάκης, Καλυβιανακης

 

Προηγούμενο άρθροΕυχές για την ονομαστική εορτή
Επόμενο άρθροΉττα για τον Ο.Φ.Α στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στα Ζωνιανά