Νέος τεχνικός του ΟΦΑ ο Μιχάλης Τριχάκης

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Μιχάλη Τριχάκη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΑ κάτι που έχει γίνει ξανά στο παρελθόν καθώς ο έμπειρος τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας μας πριν από περίπου έντεκα χρόνια ενώ έχει αγωνιστεί και με την φανέλα των “κόκκινων” όταν ήταν ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΟΦΑ:

“Το Δ.Σ. του ΟΦΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μιχάλη Τριχάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας τον οποίο και καλωσορίζουμε. Ευχόμαστε στον Μιχάλη πάντα επιτυχίες με υγεία πάνω από όλα και είμαστε χαρούμενοι που ο Μιχάλης επιστρέφει σε γνώριμα για αυτόν “λημέρια” καθώς έχει προσφέρει στο παρελθόν τόσο σαν προπονητής ενώ έχει αγωνιστεί και με την φανέλα της ομάδας μας”.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΙΧΑΚΗΣ

  • Ο Μιχάλης Τριχάκης γεννήθηκε το 1965 στο Άνω Μέρος Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο και από το 2000 όταν και σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ασχολείται ενεργά με την προπονητική καθώς αρχικά για μια πενταετία ήταν βοηθός προπονητή στην Επισκοπή που αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική τότε ενώ είχε και την ευθύνη της ομάδας Νέων του Συλλόγου. Στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΑ για δύο σεζόν (2006-2008) στην Α’ ΕΠΣΡ και ακολούθησαν κατά σειρά ο Ακρίτας (Α’ ΕΠΣ Χανίων, 2008-2009), Ψηλορείτης (2009-2010), η ΠΕ Ρεθύμνου (2010-2011, Δ’ Εθνική), ο Ποσειδώνας Γερανίου (δύο θητείες 2011-2012 και 2013-2014) με ενδιάμεσο σταθμό την Ασή Γωνιά (2012-2013), ο ΠΑΟ Αλφάς (2014-2015), η Φλόγα Ρουστίκων (2016-2017) και τελευταίος σταθμός η Δόξα Πλατανέ (2017-2018). Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ έχοντας παρακολουθήσει και αρκετά σεμινάρια στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΟΦΑ πλέον ο Μιχάλης Τριχάκης τόνισε τα εξής:

“Είμαι πανευτυχής για την συνεργασία με τον ΟΦΑ καθώς είναι μια ομάδα που έχουμε πολλούς δεσμούς οι οποίοι ξεκινάνε πολλά χρόνια πριν όταν ως ποδοσφαιριστής μεταγράφηκα από τον Ψηλορείτη το 1990 για τα επόμενα δύο χρόνια στον ΟΦΑ με προπονητή τον Γιώργο Κτιστάκη με καλούς συμπαίκτες καλά παιδιά και πολύ καλή ομάδα.

Στη συνέχεια είχα τα πρώτα προπονητικά χρόνια και πάλι στον ΟΦΑ σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα αλλά και το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο με αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες του Συλλόγου όπου ήταν επικεφαλής ο Ναπολέων Σκουλούδης να εξελίσσονται στην πρώτη ομάδα. Θεωρώ ότι μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στα νέα παιδιά της ομάδας άλλωστε αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που δέχτηκα καθώς με τον Πρόεδρο και την διοίκηση γενικότερα ταιριάζει η φιλοσοφία μας.

Στόχος είναι τα παιδιά να μάθουν όσο γίνεται καλύτερα το άθλημα του ποδοσφαίρου και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΟΦΑ και προσωπικά τον Πρόεδρο Γιώργο Δρουδάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν δεν με επηρεάζει η βαθμολογική θέση της ομάδας και πιστεύω ότι με πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε”.

Προηγούμενο άρθροΠαραίτηση Μανωλούδη από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα και οι διαιτητές στην 10η στροφή της Α’ ΕΠΣΡ