Ν. Σκουλούδης: “Ξεκινάμε όπως και τότε από την αρχή, ο ΟΦΑ πρεσβεύει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό”.

Σχεδόν από το ίδιο σημείο όπως τότε που είχε ξεκινήσει για πρώτη φορά να οργανώνει την Ακαδημία στα πρώτα της βήματα αισθάνεται ότι βρίσκεται ο Ναπολέων Σκουλούδης στις πρώτες του δηλώσεις στο site του ofarmenon.gr μετά την συμφωνία για την ανάληψη των Ακαδημιών της ομάδας μας. Παρ όλα αυτά παραμένει αισιόδοξος πως η Ακαδημία της ομάδας μας μπορεί να οργανωθεί σε πολλά επίπεδα με σκληρή δουλειά και πολλή υπομονή.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρνάω στην ομάδα του χωριού μου και στις ακαδημίες αυτής. Τα συναισθήματα μου βέβαια είναι ανάμικτα και σε μεγάλο βαθμό στενάχωρα. Ο λόγος είναι ότι τον Οκτώβριο του 2002 όπου έτυχε να βρεθώ στο γήπεδο των Αρμένων υλοποιώντας ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου όπου ανέλαβα τότε την εκκίνηση λειτουργίας των ακαδημιών και μάλιστα σε πολύ δύσκολες γηπεδικές συνθήκες (γήπεδο χωμάτινο με σωρούς από πέτρες και μπάζα) με μόλις δεκαπέντε πέντε(15) παιδιά, έπειτα από 11 χρόνια που αποχώρησα(Οκτώβριος 2013) οι εγκαταστάσεις και η λειτουργία των ακαδημιών ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά και με ένα αριθμό παιδιών γύρω στα 120!!! Τώρα δυστυχώς όσον αφορά το τελευταίο(αριθμό παιδιών) αναγκάζομαι να ξεκινήσω από την ίδια περίπου αφετηρία με 18 παιδιά!!! Στην ουσία ξεκινάμε από την αρχή και ίσως με δυσκολότερες τουλάχιστον ψυχολογικές συνθήκες. Από την άλλη πλευρά μπορώ να πω ότι είμαι τυχερός αφού συνάντησα στην διοίκηση ευτυχώς ανθρώπους με όραμα, όρεξη, μεράκι και πάνω από όλα με υγιή φιλοσοφία γύρω από αυτό που κάνουν, το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Ο ΟΦ Αρμένων τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση πρεσβεύοντας ουσιαστικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στηρίζοντας τα παιδιά όπου προέρχονται από τις ακαδημίες-φαινόμενο όχι τόσο σύνηθες πλέον- δείχνοντας το καλό-υγιές παράδειγμα προς όλους…. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ του ΟΦ Αρμένων και ειδικά τον πρόεδρο Κο Γεώργιο Ε. Δρουδάκη για την επιλογή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες και το νέο ξεκίνημα των ακαδημιών του σωματείου. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλα τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους που ενδιαφέρθηκαν για μια προσδοκώμενη συνεργασία. Τέλος εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021 σε όλους τους εμπλεκόμενους του χώρου και σε όλο τον κόσμο υγεία και ειδικά τώρα με τις καταστάσεις της πανδημία που περνάμε. Ελπίζω σύντομα να επανέλθουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς και στην καθημερινότητα μας γενικότερα”.

Με εκτίμηση

Ναπολέων Σκουλούδης

Γ. Δρουδάκης: “Η οργάνωση των Ακαδημιών σε στέρεες βάσεις είναι προτεραιότητά μας. Μαζί με τον Ναπολέων θα εργαστούμε συντονισμένα γι’ αυτό”.

Ικανοποιημένος από την έναρξη της συνεργασίας με τον Ναπολέων Σκουλούδη έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τις Ακαδημίες του ΟΦ Αρμένων και έχει βοηθήσει την ομάδα σε σημαντικές εκδηλώσεις όποτε χρειάστηκε εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΟΦΑ Γιώργος Δρουδάκης σε σχετική δήλωση που έκανε στο site του ofarmenon.gr.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από επτά χρόνια επιστρέφει στην ομάδα μας σαν Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΟΦΑ ένας δικός μας άνθρωπος ο Ναπολέων Σκουλούδης ο οποίος αγαπάει όσο λίγοι την ομάδα του τόπου καταγωγής του, και θα συνεργαστούμε σε σταθερή βάση πλέον σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά των Ακαδημιών μας και του συλλόγου μας ώστε να καταφέρουμε από κοινού να κάνουμε πράξη σε μεγάλο βαθμό τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να αναδείξουμε σωστούς ποδοσφαιριστές-αθλητές αλλά πέρα και πάνω από όλα υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους μέσα από την πολύπλευρη διαπαιδαγώγηση που θα τους παρέχουμε. Εύχομαι μια δημιουργική σεζόν σε όλη την οικογένεια του ΟΦΑ και στον Ναπολέων τον οποίο καλωσορίζουμε στο “σπίτι” του”.

Προηγούμενο άρθροΝέος Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΟΦΑ ο Ναπολέων Σκουλούδης
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου του ΟΦΑ για τα Αρμένεια 2020