Χωρίς νικητή η αναμέτρηση με την Δόξα Πλατανέ

Για την 8η αγωνιστική ο Ο.Φ Αρμένων αντιμετώπισε την Δόξα Πλατανέ, αναμέτρηση η οποία δεν τελείωσε ποτέ καθώς το παιχνίδι διεκόπη αρχικά για λίγο στο 48′ λόγω διακοπής ρεύματος και στην συνέχεια στο 72′ που ήταν και οριστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Ο.Φ. Αρμένων κυριάρχησε στο γήπεδο με στρωτό και καλό ποδόσφαιρο, πίεζε τον αντίπαλο σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ με τον Τριχάκη στο 15′ μετά από πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή με τον Πολιουδάκη να αποκρούει. Στην επόμενη φάση η Δόξα είχε και αυτή την σειρά της να απειλήσει με τον Μαγάκη να επιχειρεί ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Κολυβάκης ήταν σε ετοιμότητα και διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Η πίεση αυτή συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να έρθει το γκολ για τον Ο.Φ.Α.

Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις στο 3ο λεπτό είχαμε την πρώτη διακοπή ρεύματος με τους παίκτες και των δύο ομάδων να αποχωρούν στα αποδυτήρια μέχρι να αποκατασταθεί το ρεύμα. Μετά από λίγα λεπτά ξεκίνησε το παιχνίδι με τον ρυθμό να χάνεται για λίγο στις 2 ομάδες μετά την διακοπή χωρίς βέβαια να γίνει η μεγάλη φάση. Αυτή ήρθε στο 63′ με τον Μίκα να μην καταφέρνει να σουτάρει καθώς ο αμυντικός έκανε πέναλτι σπρώχνοντας τον από πίσω χωρίς βέβαια να δίνεται πέναλτι από τον διαιτητή, έτσι δεν καταφέρνει να τελειώσει την φάση. Αυτή ήταν και η τελευταία στιγμή του αγώνα καθώς μετά από λίγο συγκεκριμένα στο 72′ είχαμε και δεύτερη διακοπή ρεύματος με τους διαιτητές αυτή την φορά να αποφασίζουν να μην συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η συνέχεια του παιχνιδιού θα οριστεί αύριο από την ΕΠΣΡ, κατά πάσα πιθανότητα είναι να γίνει το παιχνίδι την Τετάρτη. Στο τέλος του αγώνα έγινε τραπέζι στους παίκτες,εκπρόσωπο της ΕΠΣΡ και στους διαιτητές

 

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Β. Δραμιτινός(52′ Β. Τσόλας) , Γ. Γασπαράκης, Ι. Ματζοράκης, Γ. Βογιατζάκης , Ν. Κολυβάκης, Η. Τριχάκης, Γ. Γιαπετζάκης, Τ. Μίκα, Ι. Κολυβάκης(52′ Μ. Έρλιντ), Μ. Κριτσιώτης

 

Δόξα Πλατανέ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Πολιουδάκης, Ξενοκαλάκης, Σκαλιδάκης (46’ Μιχελιδάκης), Σαμιώτης, Μαγιάφας, Δελήμπασης, Μαγάκης (60’ Κοσκινάς), Καργάκης, Νούρτσε (70’ Βαρδουνιώτης), Σεφουλλάι (15’ Λάριος), Ανυφαντάκης.

 

 

Προηγούμενο άρθροΚακή εμφάνιση από την Κ16 και ήττα από τον Αστέρα
Επόμενο άρθροΗ συνέχεια του διακοπέν παιχνιδιού