Χρήσιμα συμπεράσματα σε άλλο ένα φιλικό για την Κ14

Άλλο ένα φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα Ακόμα μια φιλική αναμέτρηση για τη Κ14 της ομάδας μας, η οποία έδωσε φιλικό το Σάββατο (12/10) στην Επισκοπή. Αντίπαλος ήταν το αντίστοιχο τμήμα της ομώνυμης ομάδας και άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι με την εμφάνιση και την απόδοση του Ο.Φ.Α. Κ14.

Σε αυτό δεν έχει να κάνει το τελικό σκορ που ήταν νικηφόρο αλλά το γεγονός ότι ο υπεύθυνος της Ακαδημίας μας, Γιώργος Κωσταράκος, βλέπει ότι εκτός από τη συνεχής βελτίωση που υπάρχει στα παιδιά, οι ίδιοι οι μικροί πρωταγωνιστές δείχνουν να απολαμβάνουν περισσότερο από ποτέ το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα στοίχημα που έχει μπει εδώ και καιρό στον οργανισμό του Ο.Φ.Α., δηλαδή να μάθουν τα παιδιά να αγαπούν το ποδόσφαιρο και να δείχνουν τον σεβασμό που πρέπει.

Ο χρόνος συμμετοχής μοιράστηκε εξίσου σε όλα τα παιδιά.

Γήπεδο Επισκοπής Σάββατο (12/10) 11.00 π.μ.

Επισκοπή – ΟΦΑ 3 – 15

Σκόρερς:Βανταράκης Αντ. 4 ,Βανταράκης Εμ. 2, Λογιάκης 3, Μπαγουράκης 1, Δαμανυακης 1, Κωσταράκος 1, Ψαθάκης 1, Mακρυδάκης 1, Σπάτα 1.

Ο.Φ.Α. Κ14 (Γιώργος Κωσταράκος):Γαλάνης, Ξεζωνάκης, Σπάτα, Μπαγουράκης, Χαριτάκης, Βανταράκης Μ., Μακρυδάκης, Ψαθάκης, Κωσταράκος, Λογιάκης Γ., Δαμανάκης.

Έπαιξαν επίσης:Βελονάκης Κ.,Βελονάκης Ανδ.,Βανταράκης Α, .Μαρκίδης, Χαριτάκης, Φρυσούλης, Αλεξάκης, Γασπαράκης, Λογιάκης Μ.

Προηγούμενο άρθροΤο προσπάθησε όσο μπορούσε ο Ο.Φ.Α.
Επόμενο άρθροΦιλικό προπονητικού χαρακτήρα για την Κ14