Φοβερό ματς στους Αρμένους

Ο Ο.Φ. Αρμένων σήμερα υποδέχτηκε τον Αστέρα Περάματος για την δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά ήταν έντονο με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν την κατοχή της μπάλας και να δείχνουν διάθεση για ανοιχτό και όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Ο.Φ.Α κατάφερε να προηγηθεί στο 33′ με τον Ανυφαντάκη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Δροσάκη και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στην επανάληψη ο Ο.Φ.Α συνέχισε την πολύ καλή απόδοση του σε άμυνα και επίθεση, κάτι που αποτυπώθηκε στο γήπεδο με την δημιουργία ευκαιριών και την επίτευξη του δευτέρου γκολ με τον αρχηγό της ομάδας, Βογιατζάκη Γιώργο στο 56′. Η συνέχεια του παιχνιδιού έμελλε να είναι συγκλονιστική. Ο Ο.Φ.Α με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Καργάκη, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να έχουν τις ενστάσεις τους. Στη συνέχεια ο Αστέρας βρήκε χώρους στο γήπεδο και έφτασε στην ισοφάριση μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Παπαγιαννάκη στο 78′. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε φωτιά με τις δύο ομάδες να καταβάλλουν τρομερή προσπάθεια για τη νίκη. Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 86′ με την κεφαλιά του Σκουλούδη, έπειτα από χτύπημα φάουλ.Ο Ο.Φ.Α παρά την ψυχρολουσία, συνέχισε μέχρι το τελευταίο λεπτό την προσπάθεια για την ισοφάριση. Στη  τελευταία φάση του αγώνα όλη η ομάδα των Αρμένων είχε προωθηθεί και ο Αστέρας μετά από το διωξιμο της μπάλας είχε ελεύθερο γήπεδο και πέτυχε το 2-4 με τον Παπαγιαννάκη δίνοντας τέλος στο παιχνίδι.

Ο Ο.Φ.Α σήμερα έκανε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του. Σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω από τη σημερινή αναμέτρηση. Έδειξε σε όλους πως η θέση του στο βαθμολογικό πίνακα δεν αντιπροσωπεύει την ομαδα.Τέτοιες εμφανίσεις δυναμώνουν την ομάδα και δίνουν ελπίδες σε όλους για τη συνέχεια.

Η ομάδα των Αρμένων εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Ηλία Χνάρη, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συνθέσεις

Ο.Φ.Αρμένων

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Ι., ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ι , ΜΟΣΧΟΝΑΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Α., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ., ΜΑΝΤΣΕ , ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΚΟΛΘΒΑΚΗΣ Ν

Αστέρας Περάματος

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΚΑΡΒΕΛΛΑΣ, ΣΤΑΡΡΑΣ, ΜΕΧΜΕΤΑΙ, ΤΟΥΡΝΑΚΗΣ, ΔΡΟΣΑΚΗΣ, ΧΝΑΡΗΣ, ΑΝΤΙΑΣΒΙΛΙ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΛΟΥΡΙΔΑΣ, ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ

 

 

Προηγούμενο άρθροΝτέρμπι παραμονής στο Σπήλι
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Γιώργου Κτιστάκη του Χαραλάμπους