Φιλική νίκη (1-0) της ομάδας μας επί της Καλύβου

Φιλική νίκη με 1-0 πέτυχε η ομάδα μας επί της Καλύβου πριν από λίγο στο γήπεδο των Αρμένων.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός, όσο και ο ομόλογός του της Καλύβου Μιχάλης Παπαδάκης, είχαν την ευκαιρία να δουν τους παίκτες τους να αγωνίζονται, εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος. Ήταν ένα φιλικό σε χαλαρούς ρυθμούς, διάρκειας 80’ (δύο ημίχρονα των 40’), με την ομάδα μας να πιάνει αρκετά καλά στάνταρ απόδοσης. Πέρα από το γκολ της νίκης που πέτυχε μετά από όμορφη ενέργεια και σουτ ο Αλκαίος Αβντία στο 23’, η ομάδα μας είχε και δύο δοκάρια, στο 13’ με τον ίδιο και στο 76’ με τον Γιαπεντζάκη. Ακόμη, η ομάδα μας δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει σε υψηλότερο σκορ, με τους Σηφακάκη (16’), Μάνσε (60’, 68’), Γασπαράκη (62) και Γ. Βογιατζάκη (63’).

Μετά την ολοκλήρωση του φιλικού παιχνιδιού χορηγήθηκε 5νθήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές μας για να περάσουν με τις οικογένειες τους τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. Η επιστροφή στο γήπεδο έχει καθοριστεί για την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου όπου είναι προγραμματισμένο ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με τον Ψηλορείτη στις 18.00 το απόγευμα και πάλι στο γήπεδο των Αρμένων.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 23’ Αβντία.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 13’ Αβντία, 76’ Γιαπεντζάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Κ. Αποστολάκης (41’ Κοκολάκης, 73’ Δανδάλης), Παπαδάκης (62’ Δραμιτινός), Α. Βογιατζάκης (41’ Δ. Κλειδής), Γιαπεντζάκης, Κολυβάκης (54’ Π. Αποστολάκης), Πετρογιαννάκης, Γ. Βογιατζάκης, Καραγιώργης (69’ Πολιτάκης), Μάνσε, Αβντία (51’ Χατζησπύρος), Σηφακάκης (41’ Γασπαράκης).

ΚΑΛΥΒΟΣ (Μιχάλης Παπαδάκης): Βογιατζιδάκης, Κοζορώνης, Λεκάκης, Σταρράς, Αρκαδιανός, Χνάρης, Κοτσίφης, Β. Βασσάλος, Χαριτάκης, Μ. Τζαγκαράκης, Μ. Σπανουδάκης.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι Μ. Κατσαμάς, Χατζηπαυλίδης, Ν. Τζαγκαράκης, Γωνιωτάκης.

Προηγούμενο άρθροΤην Παρασκευή στο τουρνουά του Αστέρα οι Προπαίδες μας
Επόμενο άρθροΉττα για τους Νέους μας από τον Ψηλορείτη