Φιλική νίκη της ομάδας μας επί του Ψηλορείτη

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας επικράτησε 2-1 Ψηλορείτη σε φιλική αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Αρμένων.

Η ομάδα μας δημιούργησε αρκετές τελικές προσπάθειες αλλά δεν τα κατάφερνε εξίσου καλά στην εκτέλεση των φάσεων με τον νεαρό γκολκίπερ του Ψηλορείτη να πραγματοποιεί σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ και ο Δανδάλης όπου χρειάστηκε αποσόβησε τον κίνδυνο σε πλασέ του Κόκκαλη στο 8’ και στο 90’ αλλά και σε δύο προσπάθειες του Βιδάκη στο 20’ και στο 42’. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο νεαρός Βασίλης Τσόλας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ στο 75’ και στο 80’, τα οποία προήλθαν ασίστ των Σηφακάκη, Θ. Γασπαράκη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν λίγο πριν το τέλος (88’) με τον Κόκκαλη για το τελικό 2-1.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας, την ερχόμενη Τετάρτη στα Μισίρια με αντίπαλο τον Άρη Ρεθύμνου.

of_armenon_psiloritis_ofa_endekada_2 of_armenon_psiloritis_11 of_armenon_psiloritis_10 of_armenon_psiloritis_9 of_armenon_psiloritis_13 of_armenon_psiloritis_7 of_armenon_psiloritis_6 of_armenon_psiloritis_5 of_armenon_psiloritis_2 of_armenon_psiloritis_ofa_pagkos of_armenon_psiloritis_ofa_endekada of_armenon_psiloritis_ofa_omilia of_armenon_psiloritis_12

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

5’ Κεφαλιά Σηφακάκη διώχνει σε κόρνερ ο Διαμαντάκης

12’ Πλασέ Σηφακάκη λίγο άουτ.

45’ Σουτ Κ. Παπαδογιάννη δίωχνει ο Διαμαντάκης.

48’ Πλασέ Αβντία δίωχνει εντυπωσιακά ο Διαμαντάκης.

52’ Δυνατό σουτ Τριχάκη διώχνει και πάλι ο Διαμαντάκης.

55’ Κοντινό σουτ του Γασπαράκη απόκρουση από τον Διαμαντάκη.

64’ Σουτ Παπαδάκη επέμβαση από τον Διαμαντάκη.

68’ Πλασέ Σηφακάκη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Διαμαντάκης.

70’ Τετ α τετ Γασπαράκης στο ύψος μικρής περιοχής λίγο άουτ.

75’ Κάθετη του Σηφακάκη ο Τσόλας πλασάρει όμορφα για το 1-0.

78’ Ανάποδο ψαλιδάκι του Σηφακάκη θα αποκρούσει ο Διαμαντάκης.

80’ Μπαλιά του Γασπαράκη στον Τσόλα ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα κάνει το 2-0.

ΟΦ Αρμένων (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Κτιστάκης, Κ. Παπαδογιάννης, Ν. Κολυβάκης, Βερνάδος, Αβντία, Σηφακάκης, Θεοδωράκης, Γ. Βογιατζάκης, Δ. Κλειδής ενώ έπαιξαν ακόμη οι: Α. Βογιατζάκης, Θ. Γασπαράκης, Κ.Κλειδής, Ντιμιτρόφ, Ν. Πολιτάκης, Τσόλας, Αποστολάκης, Μ. Παπαδάκης, Τριχάκης.

Ψηλορείτης (Χάρης Δελήμπασης): Π. Διαμαντάκης, Μοσχονάς, Ματέρνα, Γεωργίου, Τ. Μπουζάκης, Νεκτ. Διαμαντάκης, Βέλκοφ, Βιδάκης, Φραντζεσκάκης, Κόκκαλης ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι: Αντωνάκης, Βρέντζος, Καπετανάκης, Γ. Χριστοδουλάκης.

Προηγούμενο άρθρο28 Αυγούστου ξεκινά η Ακαδημία μας, 21/08 αρχίζει προετοιμασία η ομάδα Νέων
Επόμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (16.45) στους Αρμένους με Άρη