Φιλική ήττα με συμπεράσματα για την ομάδα μας

Φιλική ήττα γνώρισε σήμερα η ομάδα μας με 4-0 από τον Άρη Ρεθύμνου, ο οποίος είναι σαφώς πιο έτοιμος, έχοντας περισσότερες ημέρες προετοιμασίας.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός χρησιμοποίησε 18 ποδοσφαιριστές, δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής και δοκιμάζοντας αρκετά πράγματα και σε αυτό το παιχνίδι στην προσπάθεια μονταρίσματος της ομάδας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για τον Άρη Ρεθύμνου στον 12’ σε μια στιγμή αδράνειας όλης της ομάδας μας, με τον Κουνδουράκη να βγάζει κάθετη πάσα και τον Κραβαρίτη να την εκμεταλλεύεται και με όμορφο πλασέ να γράφει το 0-1. Στο 21’ ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε από τον Δανδάλη και ο Θεοδωρομανωλάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 0-2. Στο 26’ η καλή εκτέλεση του Τριχάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Στεφανουδάκη, ενώ στο 30’ η σέντρα-σουτ του Γασπαράκη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

OF_Armenon_filiko_omadiki OF_Armenon-Aris_Rethymnou_1 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Krasonikolakis_Stelios OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Sifakakis_Sifis OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Ktistakis_Kostas OF_Armenon-Aris_Rethymnou_odigies_Mourtzanou OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Sifakakis_Sifis_2 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris_2 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Krasonikolakis_Stelios_2

Καρμπόν με το α’ ημίχρονο, ξεκίνησε και το β’ και στο 54’ ο Παπαδογιαννάκης εκτέλεσε φάουλ, με τον Μιχελιδάκη να πετάγεται στην καρδιά της άμυνας και με κοντινό πλασέ να σημειώνει το 0-3, ενώ το 0-4 διαμορφώθηκε στο 63’ με σουτ του Κουταλά μέσα από την περιοχή. Στο 67’ η κεφαλιά του Δ. Κλειδή μετά το κόρνερ του Γασπαράκη, έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 78’ ο Ν.Ε. Γωνιωτάκης «έβγαλε» εντυπωσιακά τετ α τετ με τον Κρασονικολάκη, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του τελευταίου.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας το Σάββατο (26/08) στο Μελιδόνι με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Κτιστάκης (58’ Παπαδάκης), Α. Βογιατζάκης (60’ Δ. Κλειδής), Πετρογιαννάκης, Μάνσε (46’ Ντιμιτρόφ), Κρασονικολάκης, Βερνάδος (22’ Τριχάκης, 68’ Κ. Κλειδής), Θεοδωράκης, Γασπαράκης, Σηφακάκης (54’ Τσόλας), Ν. Αποστολάκης (71’ Παπαδογιάννης).

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Μπουλιός): Στεφανουδάκης, Λαγκουβάρδος, Κουνδουράκης, Ανδρουλάκης, Μιχελιδάκης, Μαρκουλάκης, Μαργκίνι, Θεοδωρομανωλάκης, Καλυβιανάκης, Χατζηάδης, Κραβαρίτης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Μπαϊραμάι, Παπαδογιαννάκης, Παπάζογλου, Κουταλάς, Αντουράκης, Ν.Ε. Γωνιωτάκης, Στ. Παπαδάκης, Σοφουλάι, Μελί.

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (16.45) στους Αρμένους με Άρη
Επόμενο άρθροΝέο φιλικό το Σάββατο (18.00) για την ομάδα μας στο Μελιδόνι