Φιλική ήττα από την Σπάθα Κολυμβαρίου

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα σεζό με σκορ 0-1 με σκόρερ τον Καραγιώργο Ηλία.

Η ομάδα των Χανίων η οποία κάνει πρωταθλητισμό ξεκίνησε την προετοιμασία της δύο εβδομάδες πριν ενώ η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη της εβδομάδα και στάθηκε παρά πολύ καλά σε ένα όμορφο παιχνίδι που ήταν ισορροπημένο με την ομάδα μας να μην βρίσκει “στόχο” σε 3 καλές ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ το σκορ διαμορφώθηκε μετά από πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Η αναμέτρηση που ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και βοήθησε τον προπονητή μας Μιχάλη Τριχάκη να πραγματοποιήσει πολλές δοκιμές λόγο των απουσιών πολλών παικτών μας εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, έτσι έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν.  Στη συνέχεια ακολουθεί το φιλικό στις 18/08 με την ομάδα του Σπηλίου όπου η ομάδα μας θα είναι ακόμη πιο έτοιμη.

Ο.Φ. Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ν. Κολλυβάκης, Μ. Τσιχλής, Β. Δραμιτινός, Ν. Κολλυβάκης, Ν. Πολιτάκης, Σ. Βαρβουράκης, Η. Τριχάκης, Β. Τσόλα, Κ. Καλησπεράκης, Ι. Κολλυβάκης, Τ. Μίκα Αγωνίστηκαν ακόμη οι έξεις: Κ. Κτιστάκης, Μ. Κριτσιώτης, Μ. Σκουλούδης, Ι. Σκουλούδης, Α. Γεωργίου, Ν. Δάκης, Δ. Φραγκάκης.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για τον ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΠρόσκληση του Ο.Φ.Α για εκλογές