Τρία γκολ σε 6′ έκριναν το ματς στο Γεράνι (ήττα 6-1 από Ποσειδώνα)

Παρά την προσπάθεια να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας δέχτηκε τρία τέρματα προς το τέλος του ημιχρόνου και γνώρισε τελικά την ήττα από τον Ποσειδώνα με το βαρύ 6-1. Πλέον ακολουθεί το πολύ σημαντικό ματς-τελικός κόντρα στον ΠΑΟ Αλφάς το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Αρμένων με στόχο την νίκη των “κόκκινων” ώστε η διαφορά από τους “πράσινους” να μειωθεί στους δύο βαθμούς.

Οι παίκτες του Γιώργου Κτιστάκη σχεδόν για 40′ ήταν ανταγωνιστικοί αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν μέσα σε έξι λεπτά τρία γκολ και τέλειωσαν ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Ο Κολυβάκης στο 16′ απείλησε με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ στην πρώτη καλή στιγμή σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Στο 37′ ο Ι.Σ. Σηφακάκης άνοιξε το σκορ με την ομάδα μας πάντως να διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό επιθετικού φάουλ πάνω στον Κονδύλη στην αρχή της φάσης. Στο 40′ ο Ι.Σ. Σηφακάκης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον Κολυβάκη να διώχνει αλλά στην επαναφορά ο Αποστολάκης με κοντινό πλασέ να σημειώνει το 2-0. Πριν προλάβει να συνέλθουν από τα δύο γρήγορα γκολ ήρθε και ένα τρίτο στο 43′ μετά από φάουλ του Μαρινάκη και κεφαλιά του Τσούνη για το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αλλά στο 60′ από κόρνερ του Κονδύλη ο Γαλερός έπιασε την κεφαλιά με τον Καλιαφεντάκη να μπλοκάρει. Επτά λεπτά αργότερα ο Τσόλας με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα Γερανίου. Στη συνέχεια μέσα σε ένα δίλεπτο αρχικά ο Σχοινάς στο 68′ μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας και στο 69′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Η ομάδα μας αντέδρασε με τον Αβντία στο 73′ να πιάνει έναν κεραυνό και να σκοράρει ένα εντυπωσιακό γκολ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει μέσα από την γραμμή. Στις καθυστερήσεις ο Σηφακάκης διαμόρφωσε το τελικό 6-1 για τους Γερανιώτες.

Ποσειδώνας Γερανίου (Ανδρέας Τσουπάκης): Καλιαφεντάκης, Κλαψινός, Κάββαλος, Σαριδάκης, Χασιώτης, Πετρογιαννάκης, Τσιούνης (69′ Αποκορονιωτάκης), Βιδάκης (52′ Σχοινάς), Ι.Σ. Σηφακάκης, Μαρινάκης, Αποστολάκης.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Ε. Κολυβάκης, Κονδύλης, Αβντίαν, Κοσμίδης (46′ Γαλερός), Ν. Κολυβάκης (57′ Λεονάρντο), Τζάρι (74′ Φραγκάκης), Τσόλας, Λεκάκης (77′ Ανυφαντάκης), Γ. Βογιατζάκης, Βρόσγος, Μάνσε.

Προηγούμενο άρθροΘετική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Κ12 (2-2 με ΑΓΟΔΑ)
Επόμενο άρθροΚάλεσμα στον κόσμο για τον “τελικό” με Αλφά. Δράση και σε Κ14, Κ12