Το Σάββατο στις 19.00 το πρώτο φιλικό του ΟΦΑ με Φοίνικα

Συνεχίζεται η προετοιμασία με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΑ αν και βρισκόμαστε ακόμη στο αρχικό στάδιο ενδυνάμωσης και βελτίωσης φυσικής κατάστασης εν’ όψει και της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Φοίνικα του Γιώργου Κωσταράκου ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΡ μεθαύριο Σάββατο στις 19.00 στο γήπεδο Αρμένων.

Ο Μιχάλης Τριχάκης έχει προσθέσει αρκετές ενδιαφέρουσες ασκήσεις στην διάρκεια των προπονήσεων έχοντας φυσικά και τον απαραίτητο εξοπλισμό που παρέχεται στην ομάδα από την διοίκηση και προσωπικά από τον Πρόεδρο του ΟΦΑ Γιώργο Δρουδάκη.

Προσθήκη γυμναστή-φυσιοθεραπευτή στο τεχνικό τιμ του ΟΦΑ

Στην συνέχεια της συνεργασίας που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Γενάρη με τον έμπειρο γυμναστή-φυσιοθεραπευτή-μασέρ Βασίλη Οικονομίδη προχώρησε η ομάδα μας για την φετινή με τον ίδιο μάλιστα να προχωράει και σε μια σχετική ενημέρωση στους παίκτες μας αναφορικά με τις αρμοδιότητες του στους “κόκκινους”.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Οικονομίδης θα έχει τακτική παρουσία τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και των προπονήσεων αλλά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας προκειμένου, όπως τόνισε και ο ίδιος σε σύντομη ομιλία που προέβη νωρίτερα το απόγευμα στο γήπεδο Αρμένων, να συμβουλέψει τους ποδοσφαιριστές μας τόσο αναφορικά με ασκήσεις για την σωστή προθέρμανση πριν και την αποθεραπεία που πρέπει να γίνεται μετά από κάθε προπόνηση-αναμέτρηση.

Ο φυσιοθεραπευτής του ΟΦ Αρμένων επεσήμανε ακόμη ότι είναι διαθέσιμος σε οποιαδήποτε απορία ακόμη και αν αυτό αφορά σε ένα απλό “σφίξιμο” είτε σωματική κόπωση αλλά και τυχόν τραυματισμούς. Μάλιστα ο ίδιος επεσήμανε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνονται σωστές διατάσεις για να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες μικροτραυματισμών καθώς είναι αρκετές οι περιπτώσεις ακόμη και σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών που παίκτες τραυματίζονται λόγω λανθασμένων ασκήσεων.

Τέλος όπως ανέφερε ο ΟΦ Αρμένων είναι μια από τις ελάχιστες αν όχι η μοναδική ομάδα τοπικού πρωταθλήματος στο νομό Ρεθύμνου που διαθέτει φυσιοθεραπευτή σε σταθερή βάση.

Προηγούμενο άρθροΤα ηλικιακά γκρουπ στα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣ της νέας σεζόν
Επόμενο άρθροΟι θέσεις μας για «τις επιλογές» ποδοσφαιριστών μας από τον ΑΟ Επισκοπής