Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής για την Κ16-Φιλική αναμέτρηση αύριο με ΕΑΠ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών ΕΠΣΡ για την ηλικιακή κατηγορία Κ16 (2005-2006) το οποίο συνδιοργανώνουν από κοινού η ΕΠΣ Ρεθύμνου με την Περιφέρεια Κρήτης που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

1η Αγωνιστική Κ16

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 10.00

Άρης Ρεθύμνου-Αστέρας Ρεθύμνου (Μισιρίων)

Κεραυνός-ΕΑΠ (Σοχώρας)

ΟΦ Αρμένων-Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Αρμένων)

Φιλική αναμέτρηση για την Κ16 του ΟΦΑ αύριο με την ΕΑΠ (11.00)

Εν τω μεταξύ αύριο το πρωί στο γήπεδο Αρμένων είναι προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση διάρκειας 80 λεπτών (δύο 40λεπτα) ανάμεσα στην Κ16 των “κόκκινων” και την αντίστοιχη της ΕΑΠ. Ο τεχνικός διευθυντής του Πρότυπου Σχολείου Ποδοσφαίρου ΟΦ Αρμένων Ναπολέων Σκουλούδης σε συνεργασία με την διοίκηση του ΟΦΑ, με σωστό προγραμματισμό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα οργανωμένο τμήμα Υποδομών στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία το οποίο όμως αποτελείται κυρίως από νεότερα παιδιά. Φυσικά η προσπάθεια συνεχίζεται με στόχο να δημιουργηθούν και άλλα τμήματα μικρότερων ηλικιών που θα συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα.

Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά φιλικό για την Κ16 του ΟΦΑ καθώς την περασμένη εβδομάδα υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου όπου γνώρισε την ήττα με 3-0 και στόχος φυσικά είναι οι νεαροί παίκτες να ευχαριστηθούν την αναμέτρηση χωρίς κανένα άγχος για το αποτέλεσμα είτε είναι φιλικό είτε είναι επίσημα παιχνίδια και να βρουν αγωνιστικό ρυθμό μέσα από αυτά.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΝα διεκδικήσει το καλύτερο θέλει ο ΟΦΑ κόντρα στον Ποσειδώνα σήμερα (16:00)