Το προσπάθησε όσο μπορούσε ο Ο.Φ.Α.

Το προσπάθησε όσο μπορούσε ο Ο.Φ.Α. ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής υποδέχτηκε τον Ερμή Ζωνιανών και γνώρισε την ήττα με 0-2.

Η ομάδα μας ήταν ιδιαίτερη ανταγωνιστική απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα και ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 80′ αλλά δυστυχώς δε βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία που έψαχνε σε όλο το παιχνίδι για να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και τελικά γνώρισε την ήττα αφού δέχτηκε και δεύτερο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ στο 7ο λεπτό όταν ο Κοτζαδάκης από μακριά δοκίμασε το πόδι του και έκανε το 0-1. Στη συνέχεια ο Ερμής έχοντας και την ψυχολογία είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 33′ ο Σκουτέλης είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ο Ερμής είχε την κατοχή και η ομάδα μας περίμενε την ευκαιρία της για να σκοράρει.

Δυστυχώς αυτή δεν ήρθε και στο 80ο λεπτό σε ένα φάουλ του Σκουτέλη, ο Κολυβάκης δε συγκράτησε τη μπάλα και ο Γασπαράκης άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας.

Στο 81′ ο Βογιατζάκης δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα που έγινε.Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη, Τζορτζ Μπάλντοκ.Επόμενη αναμέτρηση είναι την επόμενη Κυριακή (20/10) στους Αρμένους με αντίπαλο την Ε.Α.Π.

Ο.Φ.Α (Γιώργος Κωσταράκος): Πάτσο(46′ Κολυβάκης Επ.), Λαγουδάκης, Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ., Βογιατζάκης Γ., Ξηράς, Μωυσάκης(28′ Μάντσε), Πολιτάκης(88′ Σιόρε), Χατζησπύρος, Παπαδάκης(63′ Πατσάκης), Σεφουλάι Ο.(88′ Βαβαδάκης).

Ερμής Ζωνιανών (Γιώργος Φινοκαλιώτης): Δερμιτζάκης, Παπαδάκης(46′ Θεοδοσίου), Γεμιστός, Πηρουνάκης, Μπαμπουλάκης(85′ Παπακώστας ), Σκουτέλης, Βελιβασάκης(54′ Κοκοσάλης), Ρουμπάκης, Κοτζαδάκης(85′ Μποζατζίδης), Κοζορώνης(87′ Κάββαλος), Χριστοδούλου.

Προηγούμενο άρθροΕντός έδρας πρεμιέρα με Ζωνιανά
Επόμενο άρθροΧρήσιμα συμπεράσματα σε άλλο ένα φιλικό για την Κ14